Пісний сніданок: готуємо яблучно-гарбузовий салат з горіхами

  • У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а також і утриматися від олії.
  • Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та пісної страви.
Пісний сніданок: готуємо яблучно-гарбузовий салат з горіхами
Фото: tochka.net

Інгредієнти:

  • 200 г гарбуза,
  • 2 кисло-солодких яблука,
  • 0,5 лимона,
  • 50 г волоських горіхів,
  • мед за смаком.

Гарбуз і яблука поріж малесенькими кубиками. Горіхи обсуши і подрібни.
З лимона видави сік. З'єднай усі інгредієнти. Заправ салат лимонним соком і медом. 

0
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up