Рецепт дня. Готуємо запіканку з куркою, кабачками і грибами
- У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії. Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.
- Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.
Інгредієнти:
- 500 г вареної курятини
- 300 г кабачків
- трішки сушених грибів
- 2 ст. ложки вершкового масла
- 1 ст. ложка борошна
- 1 склянки бульйону (в якому варилася курятина)
- 5 ст. ложок вершків
- 100 г твердого сиру
- сіль, перець
- олія.
Гриби залити водою і залишити на кілька годин.
М’ясо порізати дрібними шматочками. Кабачок порізати й обсмажити до м’якості на олії. Після потрібно його посолити. Зварити гриби й також обсмажити.
Розтопити на пательні шматочок масла, додати борошно й обсмажити до легкого кремового відтінку. Потрібно швидко помішувати, щоб не утворилося грудочок. Додати бульйон. Розмішати, додати вершки, приправити за смаком.
У форму викласти курку, кабачки, гриби, залити соусом, посипати тертим сиром.
Запікати за температури 180 градусів близько 25-30 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.