Рецепт вихідного дня. Готуємо медово-часникові баклажани

Рецепт вихідного дня. Готуємо медово-часникові баклажани
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • 2 баклажана
  • 2 столові ложки меду
  • 2 зубчики часнику
  • 1 імбирний корінь
  • 1 лимон
  • оливкова олія – за смаком
  • сіль,інші спеції – за смаком
  • кунжут

Баклажани нарізати великими шматками. Підсмажити на оливковій олії з двох сторін.

Підсмажити роздавлений часник. До нього додати тертий корінь імбиру, мед, сік одного лимона, сіль, спеції.

Перемішати і покласти баклажани. Можна додати трішки води.

Помішуючи тримати на повільному вогні близько 10 хвилин. Посипати кунжутом і подавати.

0
0
0
0
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Хмельницького за сьогодні

18:03 У Хмельницькому пролітає перший сніг (ВІДЕО) play_circle_filled 17:19 Зламана нога та численні забої: під колеса Volkswagen потрапив 47-річний хмельничанин 16:06 “На дівочі забаганки”, розваги та книги: хмельницькі студенти розповіли на що витрачають свою стипендію photo_camera 15:13 Безкоштовні напої, попкорн та солодка вата: як відкривали стелу на Острові Кохання photo_camera Від читача 10:09 Теплова катастрофа: Міський голова Києва запропонував план дій щодо виходу із "теплової кризи" 14:03 “Автомобіль кілька разів перевернувся в повітрі”: в ДТП на Хмельниччині загинула молода дівчина 13:08 Яйця, мед, килими та сантехніка: хмельницький експорт зріс вчетверо 12:12 Хмельницькій філармонії - 80 років: як святкували ювілей photo_camera 11:03 Викрав машину та розтрощив вщент: 27-річний красилівець докатався до криміналу 10:00 Що ти знаєш про мера? Тест про життя і роботу Олександра Симчишина 09:00 17 листопада - Міжнародний день студента 08:00 Рецепт вихідного дня. Готуємо м'ясний пиріг з лаваша
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Афіша та квитки на Moemisto.ua Афіша:
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up