Рецепт вихідного дня. Готуємо молоду картоплю по-французьки

Рецепт вихідного дня. Готуємо молоду картоплю по-французьки
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • 10 картоплин
  • масло вершкове – 50 г
  • 1-2 зубчики часнику
  • чебрець – 1 гілочка
  • 2 стакани води
  • сіль, перець мелений – за смаком

Очистіть картоплю від шкірки і ретельно вимийте. Розріжте кожну картоплину навпіл.

Розтопіть вершкове масло, викладіть гілочку чебрецю і подрібнений часник. Розкладіть по сковороді картоплю. Залиште її обсмажуватися. Іншу сторону обсмажувати не потрібно.

Перекладіть картоплю до форми для випічки рум'яною стороною вгору. Влийте окріп.

Накрийте форму фольгою і випікайте півгодини при температурі 180 °С.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:19 На Хмельниччині попрощалися із загиблим захисником Віталієм Опаріним 16:17 Де у Хмельницькому не буде світла 15-19 грудня (АДРЕСИ) 15:15 Платну парковку біля «Либідь Плази» перетворили на ялинковий ярмарок 14:18 Хмельницький і Козятин пов’язує вокзал: розповідаємо чому photo_camera Від читача 13:25 До уваги кореспондентів, які надсилають листи на офіційну електронну поштову скриньку Хмельницької митниці та митних постів Хмельницької митниці 13:22 Хмельницька міськрада об’єднає рекреаційний центр «Берег надії» та табір «Чайка» 12:12 У Хмельницькій та Чорноострівській громадах відключатимуть газ (АДРЕСИ) 11:07 На пожежі в Богданівцях травмувався 79-річний чоловік 10:05 Рідним загиблих поліцейських з Хмельниччини вручили посмертні нагороди 09:00 Курс валют у Хмельницькому на сьогодні, 14 грудня (ІНФОГРАФІКА) 18:01 Сніг, ожеледиця... Якою буде погода на Хмельниччині у неділю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up