Рецепт вихідного дня. Готуємо молоду картоплю по-французьки

Рецепт вихідного дня. Готуємо молоду картоплю по-французьки
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • 10 картоплин
  • масло вершкове – 50 г
  • 1-2 зубчики часнику
  • чебрець – 1 гілочка
  • 2 стакани води
  • сіль, перець мелений – за смаком

Очистіть картоплю від шкірки і ретельно вимийте. Розріжте кожну картоплину навпіл.

Розтопіть вершкове масло, викладіть гілочку чебрецю і подрібнений часник. Розкладіть по сковороді картоплю. Залиште її обсмажуватися. Іншу сторону обсмажувати не потрібно.

Відео дня

Перекладіть картоплю до форми для випічки рум'яною стороною вгору. Влийте окріп.

Накрийте форму фольгою і випікайте півгодини при температурі 180 °С.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up