Рецепт вихідного дня. Готуємо молоду картоплю по-французьки

Рецепт вихідного дня. Готуємо молоду картоплю по-французьки
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • 10 картоплин
  • масло вершкове – 50 г
  • 1-2 зубчики часнику
  • чебрець – 1 гілочка
  • 2 стакани води
  • сіль, перець мелений – за смаком

Очистіть картоплю від шкірки і ретельно вимийте. Розріжте кожну картоплину навпіл.

Розтопіть вершкове масло, викладіть гілочку чебрецю і подрібнений часник. Розкладіть по сковороді картоплю. Залиште її обсмажуватися. Іншу сторону обсмажувати не потрібно.

Перекладіть картоплю до форми для випічки рум'яною стороною вгору. Влийте окріп.

Накрийте форму фольгою і випікайте півгодини при температурі 180 °С.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:01 Їм було 24 та 34 роки: загинули Дмитро Гулей та В’ячеслав Солончук з Хмельниччини 17:02 Якою буде погода у Хмельницькому та області завтра, 7 грудня 16:06 Хмельницька обласна рада відзначила військових і волонтерів 15:21 Льотчик з Хмельниччини Євген Булацик увійшов до списку УП100: його історія Від читача 12:08 Онлайн-варта України: як працює проєкт BRAMA та чому важливо долучитися 14:18 Горіли автівка та підвал: що і де гасили рятувальники Хмельниччини за добу 13:30 Графік відключень світла на 6 грудня у Хмельницькому та області (ОНОВЛЕНО) 12:32 20 хмельничан отримуватимуть стипендію від міськради (ІМЕНА) 11:49 Ворог здійснив масовану атаку: як минула ніч на Хмельниччині 11:02 Працював на ХАЕС 22 роки: на Хмельниччині попрощались з Леонідом Кідуном 10:01 Затримуються майже 60 поїздів. Які з них проходять через Хмельниччину (список) 09:00 Курс валют у Хмельницькому на сьогодні, 6 грудня (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up