Рецепт вихідного дня. Готуємо молоду картоплю по-французьки

Рецепт вихідного дня. Готуємо молоду картоплю по-французьки
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • 10 картоплин
  • масло вершкове – 50 г
  • 1-2 зубчики часнику
  • чебрець – 1 гілочка
  • 2 стакани води
  • сіль, перець мелений – за смаком

Очистіть картоплю від шкірки і ретельно вимийте. Розріжте кожну картоплину навпіл.

Розтопіть вершкове масло, викладіть гілочку чебрецю і подрібнений часник. Розкладіть по сковороді картоплю. Залиште її обсмажуватися. Іншу сторону обсмажувати не потрібно.

Перекладіть картоплю до форми для випічки рум'яною стороною вгору. Влийте окріп.

Накрийте форму фольгою і випікайте півгодини при температурі 180 °С.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:28 Якою буде вартість долара і євро після вихідних: курс валют від НБУ 17:22 Що роблять на дорозі Хмельницький-Волочиськ і коли завершать ремонт photo_camera 16:31 Українці просять обладнати всі садочки камерами відеоспостереження. За чи проти? 15:44 Взяли під варту «гастролера», який обікрав дві квартири у Хмельницькому Від читача 08:24 Хмельницький обласний серцево-судинний центр вітає хірургів з професійним святом! 14:44 Натисніть «один», якщо робили щеплення. В мережі поширюють новий фейк 13:59 Хмельницький в Instagram: обрали кращі ваші фото за останній тиждень photo_camera 12:59 Атмосферні фронти принесуть дощі: прогноз від Укргідрометцентру 11:31 Куди піти у Хмельницькому наступного тижня: план заходів 10:27 На Хмельниччині «BMW» врізалось у вантажівку. Постраждала 23-річна дівчина 09:24 Фіксують ріст. Ще понад 6 тисяч українців захворіли на Covid
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up