Рецепт вихідного дня. Готуємо молоду картоплю по-французьки

Рецепт вихідного дня. Готуємо молоду картоплю по-французьки
Фото: ukr.segodnya.ua
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії.
  • Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.

Інгредієнти:

  • 10 картоплин
  • масло вершкове – 50 г
  • 1-2 зубчики часнику
  • чебрець – 1 гілочка
  • 2 стакани води
  • сіль, перець мелений – за смаком

Очистіть картоплю від шкірки і ретельно вимийте. Розріжте кожну картоплину навпіл.

Розтопіть вершкове масло, викладіть гілочку чебрецю і подрібнений часник. Розкладіть по сковороді картоплю. Залиште її обсмажуватися. Іншу сторону обсмажувати не потрібно.

Перекладіть картоплю до форми для випічки рум'яною стороною вгору. Влийте окріп.

Накрийте форму фольгою і випікайте півгодини при температурі 180 °С.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:10 Де планово вимикатимуть світло в Хмельницькому 29 грудня - 2 січня: графік на тиждень 15:17 Пам’ятники Богдану Хмельницькому: зібрали їх історії та легенди photo_camera 14:15 Корупційні підсумки 2025 року: рейтинг найгучніших затримань на Хмельниччині 13:04 Через погоду на Хмельниччині фіксують аварійні відключення світла Від читача 10:13 Хмельницька митниця інформує 12:04 У пожежі на Хмельниччині загинув чоловік 11:11 Хмельницький «Сокіл» завершить рік матчем в Дніпрі 10:03 Хмельничани в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 09:01 Графік погодинних відключень світла у Хмельницькому та області на 28 грудня 19:19 Хуртовина і шквальний вітер: на Хмельниччині оголосили штормове попередження 18:27 Загинули військові з Хмельниччини: Ярослав Верховий, Андрій Данчишин, Радислав Назаришин, Олексій Хижавський 17:07 Обіцяють справжню зиму: погода на Новий рік у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up