Рецепт вихідного дня. Готуємо салат із куркою, горіхами і чорносливом

Рецепт вихідного дня. Готуємо салат із куркою, горіхами і чорносливом
Фото: tochka.net
  • У вихідний можна експериментуватина кухні.
  • Сьогодні особливий день - Великдень, тож усі, хто тримав піст, можуть влаштувати свято шлунку, але обережно.
  • З посту слід виходити поступово - на протязі 40-ка днів не перевантажувати шлунок. 

Інгредієнти:

  • 400 г курячого філе,
  • 3 яйця,
  • 200 г твердого сиру,
  • 1 огірок,
  • 200 г чорносливу,
  • 1 зубок часнику,
  • 150 г волоських горіхів,
  • 3 ст. ложки сметани,
  • 3 ст. ложки майонезу,
  • спеції та сіль за смаком,
  • чорний мелений перець за смаком.

Філе відвари у підсоленій воді з додаванням улюблених спецій.  Остуди і поріж.
Яйця зварити круто, остуди і подрібни. Чорнослив без кісточок замочи в теплій воді на 30 хвилин, потім помий, обсуши і поріж невеликими шматочками.

Огірок поріж некрупною соломкою. Горіхи підсуши та дрібно посічи.

Твердий сир потри на середній тертці. Часник пропусти через часничницю.

Приготуй заправку. Для цього з'єднай сметану, майонез, часник, чорний мелений перець, сіль і добре перемішай.

Акуратно змішай усі інгредієнти. Заправ салат і посип горішками.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up