Смачний і швидкий сніданок: як приготувати курячі грудки під сиром

- Сьогодні готуємо соковиті та ароматні курячі грудки, запечені під сиром на сніданок.
- Цей рецепт буде актуальний тим, хто шукає корисний і смачний сніданок.
- Такий сніданок гарантує позитивні емоції на весь день.
Інгредієнти:
- куряча грудка
- два зубчики часнику;
- половинка лимона;
- 150г вершків
- 100г твердого сиру
- середня цибулина;
- столова ложка рослинної олії;
- щіпка солі і чорного перцю
Грудку потрібно обробити та ретельно очистити від кісток. Зубчики часнику наріжте соломкою і нашпигуйте ними курятину. Натріть м’ясо сіллю і трохи поперчіть.
Візьміть сковорідку з високими бортами. Змастіть форму олією. Покладіть курку у форму. Обсмажуємо з двох сторін.
Потім вільне місце посипте нарізаною кільцями цибулею і залийте вершками так, що вони трохи його покривали. Видавіть в вершки сік половини лимона. Тушкуємо 20 хвилин.
Натріть сир, а потім щедро посипте ним гаряче блюдо.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.