Смачний пісний сніданок: готуємо гречану кашу з овочами

Смачний пісний сніданок: готуємо гречану кашу з овочами
Фото: healthpit.ru
  • У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а й не можна вживати в їжу олію.
  • Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та простої каші.

Інгредієнти:

  • 1 стакан гречки,
  • 1 цибулина,
  • 1 морквина,
  • 1 болгарський перець,
  • 200 г броколі,
  • зелень,
  • сіль, чорний мелений перець за смаком,
  • 500 мл води.

Крупу промий залий водою, посоли і вари на середньому вогні приблизно 30 хвилин.

Поки вариться каша, приготуй овочеву заправку. Всі овочі наріж невеликими кубиками і протушкуй на воді. Спочатку цибулю, потім з інтервалом 3-5 хвилин додай моркву, болгарський перець, броколі. Наприкінці поклади зелень, сіль і спеції.

Відео дня

Додай у готову кашу овочеву заправку, перемішай і дай постояти ще хвилин 5-10.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Irena Grigorenko
    Дякую за рецепт

keyboard_arrow_up