Смачний пісний сніданок: готуємо гречану кашу з овочами

- У деякі дні Великого посту потрібно відмовитися не лише від м'ясних і молочних страв, а й не можна вживати в їжу олію.
- Пропонуємо вашій увазі рецепт смачної та простої каші.
Інгредієнти:
- 1 стакан гречки,
- 1 цибулина,
- 1 морквина,
- 1 болгарський перець,
- 200 г броколі,
- зелень,
- сіль, чорний мелений перець за смаком,
- 500 мл води.
Крупу промий залий водою, посоли і вари на середньому вогні приблизно 30 хвилин.
Поки вариться каша, приготуй овочеву заправку. Всі овочі наріж невеликими кубиками і протушкуй на воді. Спочатку цибулю, потім з інтервалом 3-5 хвилин додай моркву, болгарський перець, броколі. Наприкінці поклади зелень, сіль і спеції.
Додай у готову кашу овочеву заправку, перемішай і дай постояти ще хвилин 5-10.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.
-
Irena GrigorenkoДякую за рецепт