Смачний сніданок: готуємо білокачанну капусту в клярі

Смачний сніданок: готуємо білокачанну капусту в клярі
jisty.com.ua
  • Щоранку ти збираєшся на роботу й зовсім не маєш часу куховарити. Відтак, приготування сніданків має бути простим.
  • Пропонуємо вам рецепт страви, яка гарантує позитивні емоції на весь день. Обов'язково спробуйте.

Інгредієнти:

  • 1 середня головка білокачанної капусти
  • 3 яйця
  • 100 мл молока
  • 3 ст. ложки борошна
  • сіль, перець
  • борошно для панірування
  • олія.

З капустини вирізати качан. Покласти у киплячу підсолену воду і поварити хвилин 15.

Охолодити та порізати на скибочки товщиною по 1-2 сантиметри.

Відео дня

Яйця збити, додати молоко та борошно, сіль, перець та ретельно вимішати.

Шматочки капусти панірувати перш у борошні, а потім опускати в кляр.

Викладати шматочки капусти на розігріту пательню з олією. Обсмажувати з усіх боків.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up