Потрібно:
Очищаємо і нарізаємо картоплю. Відварюємо у підсоленій воді до готовності. Потім робимо пюре.
До пюре додаємо жовтки, дрібно нарізану шинку й масло, сіль, мускатний горіх і перець. Добре все перемішуємо.
Білки ділимо на дві частини та одну з них збиваємо до стійкої піни. Відправляємо в пюре.
Іншу частину білків залишаємо для панірування.
Робочу поверхню присипаємо борошном і на ній розкачуємо підготовлене картопляне тісто. Робимо кілька ковбасок. Їх нарізаємо брусочками. Кожен з них вмочаємо в білок і обвалюємо у сухарях.
Після чого обсмажуємо в розігрітій пательні з невеликою кількістю олії.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.