Снідаємо смачно. Як приготувати кабачок із хрусткою скоринкою

Снідаємо смачно. Як приготувати кабачок із хрусткою скоринкою
ukr.media
  • Приготування сніданків має бути простим. Але це не означає, що страва не має бути корисною та смачною. Пропонуємо вам рецепт сніданку, який гарантує позитивні емоції на весь день. Обов'язково спробуйте. 

Потрібно:

  • кабачок — 1 
  • яйця — 2 
  • панірувальні сухарі — 150 г
  • сир — 50 г
  • базилік 
  • часник
  • сіль

Нарізаємо кабачок на брусочки товщиною 1 см.

Змішуємо сухарі з тертим сиром, базиліком, часником і сіллю.

Збиваємо яйця.

Занурюємо кабачок в яйця, потім в сухарі і викладаємо на деко.

Випікаємо при 220 градусах 30-35 хвилин.

Подаємо зі сметаною.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up