Хмельницька легкоатлетка з рекордом взяла "золото" на змаганнях у Швеції

Хмельницька легкоатлетка з рекордом взяла "золото" на змаганнях у Швеції
Фото: kp.ua
  • Хмельницька стрибунка в довжину Марина Бех-Романчук завоювала "золото" на етапі Діамантової ліги.

23 серпня хмельницька спортсменка Марина Бех-Романчуку в складі збірної країни виступила на престижних змаганнях, а саме етапі "Діамантової ліги", що пройшов у Стокгольмі. Хмельничанка  продемонструвала найкращий особистий результат сезону, пише 24 канал.

У вирішальній спробі Марина продемонструвала особистий рекорд сезону – 6.85 метра. І саме цей результат став найкращим у змаганнях.

Результати:

Відео дня
  1. Марина Бех-Романчук (Україна) – 6.85 см
  2. Катерін Ібаргуен (Колумбія) – 6.61 см
  3. Хадді Санья (Швеція) – 5.73 см

До речі, лише нещодавно Марина виступила на турнірі в Угорщині. Там вона завоювала срібло.

Довідка:

Діамантова ліга — це легкоатлетичні змагання, засновані ще у 2010 році Міжнародною асоціацією легкоатлетичних федерацій. Серія стартів складається з 14 етапів, які відбуваються у різних країнах. За головний приз змагань борються представники 9 бігових та 7 технічних легкоатлетичних дисциплін, як у чоловіків, так і у жінок. Кожна з цих дисциплін представлена лише на 7 з 14 етапів. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дід Панас

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up