Спортивний Хмельницький: від прикрих поразок до подвигу “Поділля”

Спортивний Хмельницький: від прикрих поразок до подвигу “Поділля”
Фото з сайту СК "Сокіл"
  • Для хмельницьких спортсменів вихідні минули невдало.

  • Якими результатами вони відзначились, читайте у нашому традиційному огляді.

“Новатор” не встояв проти чинного чемпіона

Для жіночого волейбольного “Новатора” матчі проти южненського “Хіміка” завершилися невдало. Натхненні перемогами в попередньому турі, дівчата в Одещині планували повторити успіх. Однак не вдалося. Суперник у статусі чинного чемпіона України буквально не залишив жодного шансу для хмельничанок потрапити до “Фіналу Чотирьох” Суперліги. Одесити святкували перемогу з рахунком 3:0 в обох матчах. Це в підсумку залишило хмельничанок за бортом четвірки кращих, яка в подальшому боротиметься за нагороди.

Фото зі сторінки ВК "Хімік" (Южне) у Facebook

Повернулися зі столиці та знову програли

Не краще справи склалися і для баскетбольної “Політехніки”. Після поразок від столичних команд, хмельничанки прагнули потішити своїх вболівальників на домашній арені. Проте плани на успіх зламали “МОБІ” з Броварів. Попри спроби нав'язати свою гру, складний календар та брак досвіду дались взнаки. Як наслідок - дві поразки 36:69 та 59:72.

Відео дня
Фото зі сторінки Федерації баскетболу Хмельницької області у Facebook

“Сокіл” завершив сезон на сумній ноті

Останній матч футзальної Преміум-ліги для СК “Сокіл” став більше випробувальним для складу, а не для результату. У черговому поєдинку проти “АРПИ-Запоріжжя” тренерський штаб надав більше ігрового часу тим, хто раніше менше виходив на майданчик. Показати свій характер хмельничанам не вдалося, тож сезон для “соколят” завершився поразкою з рахунком 5:2.

Фото з сайту СК "Сокіл"

“Поділля” розійшлося миром зі “Львовом”

Черговий контрольний матч хмельничани зіграли на виїзді проти ФК “Львів”. Львів’яни потрапили у топ-6 команд Прем’єр-ліги. Підсумок матчу нагадав результат збірної України проти Португалії. Хмельничани вистояли проти більш грізного та іменитого суперника. Матч завершився сухою нічиєю - 0:0. Першу офіційну гру в 2019 році “Поділля” проведе 6 квітня проти “Калуша” у Хмельницькому.

Фото з архіву сайту ФК "Поділля"

Суперники “Агробізнеса” на поле так і не вийшли

Волочиський “Агробізнес”, який виступає у футбольній Першій лізі, свого матчу так і не зіграв. Відкриття весняної частини чемпіонату зіпсували самі гості. Хмельничани мали зіграти проти ПФК “Суми”. Сумчани не вирішили організаційних питань і не встигли подати заявку на участь у матчі. Натомість відбувся контрольний матч між “синім” та “жовтим” “Агробізнесами”, де перемогу з рахунком 2:1 святкували останні. За “жовтих” дублем відзначився Богдан Семенець, за “синіх” один раз наприкінці матчу відзначився Олег Ничипоренко. Про це повідомляє офіційний сайт “Агробізнеса”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up