У музеї історії Хмельницького презентували міні-експозицію на честь Героїв Небесної Сотні

У музеї історії Хмельницького презентували міні-експозицію на честь Героїв Небесної Сотні
  • В Хмельницькому презентували міні-експозицію "Обличчя Свободи".  
  • Представили понад 30 оригінальних експонатів, які пов'язані із Майданом.  

До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні в історії міста Хмельницького презентували міні-експозицію "Обличчя Свободи". На ній представили понад 30 експонатів: особисті речі протестувальників, прапори, котрі побували у вирі бурхливих подій, репортажні фото учасників Революції Гідності, спорядження Хмельницької Самооборони Майдану тощо. Про це повідомили у прес-службі Управління культури і туризму Хмельницької міської ради.

Як зазначили, серед експонатів є й унікальні речі: перепустки волонтерів до Жовтневого палацу, який став на певний час не лише прихистком та другою домівкою для протестувальників.

Експозиція буде цікава усім хмельничанам, для кожного, хто пам’ятає доленосні події. Відвідати виставку можна за адресою Проскурівська, 30.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up