В Україні вводять локдаун: офіційні строки та які будуть обмеження

В Україні вводять локдаун: офіційні строки та які будуть обмеження
24tv.ua
  • Кабінет Міністрів офіційно оголосив про введення локдауну в Україні.
  • Коли він розпочнеться та яких обмежень чекати.

 

Сьогодні, 9 грудня, Кабінет Міністрів визначив дати введення локдауну в Україні. Він триватиме з 8 по 24 січня 2021 року. Про це під час засідання уряду 9 грудня заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, повідомляє ТСН. 

"В Україні будуть запроваджені посилені карантинні обмеження, назвемо їх "зимові канікули заради безпеки". Це робиться для того, аби не допустити розгортання нової потужної хвилі, зокрема, і після новорічний свят", - зауважив Шмигаль під час засідання. 

За його словами у цей період буде заборонена робота:

Відео дня
  • кафе і ресторанів, барів, крім доставки на виніс;
  • магазинів непродовольчих товарів;
  • кінотеатрів та театрів;
  • фітнес клубів;
  • ТРЦ.

У ТРЦ дозволяється торгівля лише продуктами харчування, ліками, ветпрепаратами, товарами особистої гігієни та побутовою хімією.

Також на канікули будуть відправлені всі заклади освіти, окрім дитячих садків.

Громадський транспорт буде працювати. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Віта Михальчук

    Це жах.
  • Таня Димидо

    Таке враження, що в садочках немає захворюваності...я як працівник..повинна ризикувати здоров'ям...своєї сім'ї...і особисто своїм...в школах і інших закладах..є розповсюдження а в садочках НЕМАЄ...я вимушено буду брати на роботу доньку 2 класу..дома її не залишу...бо в школі карантин...НЕМАЄ СЛІВ...
  • Олена Матвєєва

    А з ким залишати дітей -школярів,батькам які не мають на кого залишити дитину на місяць часу???хіба дитина 6-7 років може бути сама в дома з ранку до вечора???
  • Максим Циркунов

    Головне щоб епіцентр працював, бо це буде катастрофа
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up