Хмельницька блогерка захворіла на COVID-19

Хмельницька блогерка захворіла на COVID-19
  • У блогерки Олени Мандзюк підтвердили коронавірус.

  • Ймовірно, вірусом жінка заразилась у місті Дубай.

  • Зараз вона перебуває на самоізоляції зі своєю сім’єю.

У неділю зранку, 27 вересня, хмельницька блогерка Олена Мандзюк поділилась зі своїм мільйоном читачів, що захворіла на коронавірус. 

Два дні тому Олена поверталась із відрядження з Дубай. В аеропорті уже перед вильотом у жінки з’явилось загальне нездужання, запаморочення, нудота та брак повітря у легенях. Списавши всі ці симптоми на арабську спеку та постійне носіння маски, вона чекала свого літака.

Уже на місці, по прильоту в Україну, жінка відразу здала ПЛР-тест. Результати надійшли аж ввечері. Виявились позитивними.

Відео дня

“Я в цьому не сумнівалась, бо самопочуття було і є жахливим”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

я захворіла на COVID-19 ⠀ вчора вночі, в аеропорту перед вильотом, я різко стала погано себе почувати. Ніякої температури, але було запаморочення, нудота, і відчуття що не вистачає кисню ... ⠀ я подумувала, що все через втому, спеку та постійне носіння маски, яка релаьно не дає вдихнути багато повітря, тому я тихенько примостилася на стілець в залі очікування і чекала на виліт, думаючи що все стане гаразд, як тільки прилечу додому .. ⠀ літак був на половину порожній, поряд зі мною були вільні місця, тому ні з ким не контактуючи, я намагалась скоріше заснути. Чому я сказала, що цей переліт був для мене найгіршим в житті ? томущо вночі важко летіти, ти не можеш нормально спати і при цьому я себе погано почувала, а після прильоту у мене боліла кожна частинка тіла. Температури не було, але на місці я вирішила одразу здати тест на COVID-19 ⠀ результат прийшов ввечері і був позитивним ... чесно кажучи я не сумнівалась, томущо самопочуття було і є жахливим ⠀ зараз я вдома, мене зустріли Руслан та діти, і тому 14 найближчих днів ми всі проведемо вдома, скоріше за все перехворіючи всі і ні з ким не вступаючи в контакт ⠀ обіцяю швидко одужати і що все буде гаразд 💜

Допис, поширений Lena Mandziuk 🇺🇦 (@elena_mandziuk) 26 Вер 2020 р. о 10:47 PDT

 

Зараз блогерка разом із своїм чоловіком та двома маленькими дітьми самоізолювались на 14 найближчих днів. Олена вважає, що скоріш за все, усі в сім’ї перехворіють на COVID-19.

Після публікації посту в Інстаграмі уже за кілька секунд на жінку звалився шквал коментарів. 

“Вчора я дізналась, що є учасником заговору самого Білла Гейтса, отримала купу докорів щодо своїх відряджень у інші країни, і навіть декілька побажань смерті.”, - розповідає Олена у своєму наступному пості.

Більшість аудиторії блогу - мами маленьких дітей, саме вони писали Олені обурливі коментарі: “Навіщо піддавати ризику своїх дітей та чоловіка? Чому ти не лягаєш в лікарню?” Однак жінка відповіла, що у неї немає бабусь, які два тижні не будуть ходити на роботу, аби доглядати за дітьми. Що стосується лікарні, то навіть викликавши швидку, ніхто не буде відвозити до лікарні хворого з позитивним тестом, для цього необхідно звернутись до сімейного лікаря. А сімейний лікар, що обслуговує сім’ю Мандзюків, зараз перебуває у відпустці. 

Сьогодні почався 3 день, відтоді як блогерка дізналась, що захворіла. У ранкових сторіс розповідає, що стан стабільний, у тілі присутні біль та ломота, також постійна втома. Температура 37,1 була лише першого дня, далі прийшла в норму. Сьогодні до симптомів додалась також повна відсутність смаків та запахів. 

Близька родина привозить їй продукти та необхідні речі, залишаючи під парканом. 

Додаток “Дій вдома” перевіряє, чи дійсно жінка та її сім’я перебуває на самоізоляції. Для цього необхідно зробити фото- та відеопідтвердження. Лише за добу від додатка приходить 4 повідомлення з вимогою надати необхідні кадри. 

“І поки мене хтось підозрює в державній змові, хтось ставить діагнози, хтось звинувачує, а хтось щиро підтримує та хвилюється, я буду одужувати зі своєю сім’єю. Бо ми сильні і зможемо побороти все разом вдома” . - ділиться із читачами блогерка. 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up