Хмельницькі аптеки перевірять вперше за три роки

Хмельницькі аптеки перевірять вперше за три роки
  • Уряд скасував мораторій на перевірку аптечних закладів.
  • Спеціальна комісія навідається у кожну аптеку та подивиться що і як там продають.

У п'ятницю, 23 лютого, набрала сили постанова Кабміну, відповідно до якої розпочнуть планові перевірки діяльності аптек. Про це повідомляє прес-служба міністерства охорони здоров'я.

"Понад 3 роки аптечні заклади та лікарські засоби, які вони реалізували, були практично поза профільним контролем. Уряд, розуміючи ці проблеми, зняв мораторій на перевірки аптек", - зазначив заступник міністра охорони здоров'я Роман Ілик.

Тож вперше за три роки в Україні перевірять аптеки і ліки, які вони продають. Уже затвердили річний план здійснення заходів державного нагляду Держлікслужби на 2018 рік.

Відео дня

Упродовж року у Хмельницькому перевірять понад 90 аптек.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ivan Kuhariv

    Давно пора, а то торгують крейдою
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up