На Хмельниччині запрацював ще один Центр масової вакцинації від COVID-19

На Хмельниччині запрацював ще один Центр масової вакцинації від COVID-19
  • За перший день роботи у центрі вакцинувалося 262 людини.
 

Центр масової вакцинації проти COVID-19 відкрили у Шепетівці на базі колишньої амбулаторії ЗПСМ № 2, яка знаходиться за адресою: вулиця Героїв Небесної Сотні, 61. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Шепетівської районної адміністрації.

Центр працюватиме на вихідних. До слова, за перший день роботи, 17 липня, у центрі щепили 262 людини. Використовують дві вакцини - Coronavak та Pfizer.

  • "Щоб отримати щеплення з собою потрібно мати паспорт та ідентифікаційний код. Також у Шепетівському центрі ПМСД налагоджено видача вакцинальних сертифікатів за допомогою сучасної медичної інформаційної системи", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, у Хмельницькому 12 червня почав роботу центр вакцинації від COVID-19. Він розташований у приміщенні телерадіокомпанії UA:ПОДІЛЛЯ за адресою вул. Володимирська, 92. Планується, що центр вакцинації працюватиме у суботу та неділю від 09:00 до 16:00. Якщо охочих отримати щеплення буде чимало, графік можуть розширити і на будні дні. Ще один центр вакцинації для мешканців Хмельниччини працює у Кам’янці-Подільському.  

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alika Sky

    Цікаво чи пфайзер колять всім охочим?

keyboard_arrow_up