Шлях до досконалості: як пластичний хірург Роман Балич дарує людям другий шанс (новини компаній)

Шлях до досконалості: як пластичний хірург Роман Балич дарує людям другий шанс (новини компаній)

В житті кожної людини можуть трапитись негоди, що здатні підкосити навіть міцних духом. Діагноз “Рак” може перекреслити всі досягнення, надії, мрії та забрати привабливу зовнішність. Проте навіть в таких, здавалось би безнадійних ситуаціях є фахівці які готові прийти на допомогу.  

Один з них — Роман Юрійович Балич - член світової спілки онкохірургів та пластичних хірургів, учасник міжнародних конференцій, що регулярно консультує та оперує пацієнтів МЦ «Міламед». 

Лікар проводить великий спектр онкологічних та реконструктивних операцій:

  • збільшення та підтяжку грудей
  • ліпосакцію
  • пластику живота
  • пластику повік
  • підтяжку обличчя

Спираючись на свій власний досвід, а також співпрацюючи з іншими провідними фахівцями Роман Юрійович почав оперувати жінок зі злоякісними та доброякісними новоутвореннями молочних залоз.

"Моє завдання – не лише змінити зовнішність пацієнтів, але і підтримати їх психологічно в цьому процесі. Важливо, щоб кожна жінка відчувала себе комфортно і впевнено в своєму тілі," - зауважує Роман Юрійович.

Його мета — державна програма імплантації для жінок, що перенесли онкологічні захворювання молочних залоз. На базі Київського онкодиспансеру лікар виконує складні операції з реконструкції молочних залоз жінкам, які успішно завершили боротьбу з раком та бажають відновити форму грудей. 

Найголовніше в роботі онкохірурга це зберегти молочні залози, або допомогти з реконструкцією, щоб зберегти жіночність. Адже це напряму впливає на самооцінку та впевненість жінки в собі. Пластичні хірурги давно відмовляються від радянських стандартів простої ампутації органа. 

Консультація пластичного хірурга в Хмельницькому

«Міламед» це медичний центр широко профілю з власною лабораторією, сучасним обладнанням та комфортним стаціонаром. Наші кваліфіковані лікарі використовують малоінвазивні методики, що не потребують довгої реабілітації. Від моменту звернення і до моменту остаточного відновлення ви можете розраховувати на всебічну підтримку лікарів медичного центру.  Буває так, що для отримання повної клінічної картини потрібна консультація інших фахівців.

Послуги яких фахівців ми також можемо запропонувати:

  • сімейний лікар
  • мамолог
  • гінеколог
  • косметолог

Якщо вас непокоїть якась вада або ви хотіли б удосконалити свою зовнішність - записуйтесь до Романа Юрійовича на консультацію пластичного хірурга в МЦ «Міламед». Телефон для запису 067 555 80 77. Прийом лікаря буде проходити з 13 квітня.

keyboard_arrow_up