Смертельний коронавірус. Чи безпечно відкривати посилки з Китаю?

Смертельний коронавірус. Чи безпечно відкривати посилки з Китаю?
Фото ілюстративне
  • Небезпечний вірус стрімко поширюється світом. Через це багато хто боїться отримувати посилки з Китаю.
  • Чи є причини для такого страху?

 

У грудні в китайському місті Ухань був зареєстрований спалах пневмонії. Пізніше з'ясувалося, що причиною для цього став невідомий вид коронавірусу. Він досить швидко поширився за межі Китаю. Хворобу уже зафіксували у США, Таїланді, Південній Кореї, Японії, Австралії, Франції та Канаді. 

За даними CCN, станом на 27 січня загальна кількість померлих від коронавірусу становить 80 людей.

В Україні станом на 27 січня не підтвердився жоден випадок зараження новим коронавірусом 2019-nCoV. Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров'я.

Відео дня
  • "Раніше повідомляли про три підозри на коронавірусну інфекцію 2019-nCoV в Україні. Усі три випадки не підтвердилися", – уточнили в МОЗ.

У свою чергу "Укрпошта" повідомила, що на даний момент немає ніяких доказів про ризик передачі коронавірусу через посилки.

  • "Всесвітня організація охорони здоров'я наразі не вводить ніяких заборон для міжнародної торгівлі та переміщення товарів через кордони", – йдеться у повідомленні поштового оператора.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Sidorcuk Masa

    А в Швейцарии едяят кошек, по кило в неделю на каждого жителя. А давайте в Швейцарию Дунаевцы и ярмоленцы и Волочиск переселим Пусть там люди тоже пострадают от приезжих с сел
  • Іван Косин

    Єтот вирус.торгівельна війна. От сша
  • Igor Chinyuk

    Этот вирус, в виде живых микроорганизмов, живёт всего до 2 суток. Самое быстрое время доставки посылки из Китая, от отправки до получения, у меня было 8 дней, а так не меньше 10 дней. Так что не думаю, что есть предпосылки для страха. Лично я не боюсь и заказываю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up