Відразу кілька “гарячих” ліній по коронавірусу діятимуть на Хмельниччині

Відразу кілька “гарячих” ліній по коронавірусу діятимуть на Хмельниччині
Фото ілюстративне
  • За вказаними телефонами фахівці нададуть вичерпну інформацію про COVID-19.
  • З першоджерел можна дізнатися про стан захворюваності, профілактику та симптоми хвороби. 

На Хмельниччині запрацювали “гарячі” телефонні лінії з питань коронавірусу. Їх відразу три. До прикладу, в Департаменті охорони здоров’я Хмельницької ОДА можуть розповісти про симптоми COVID-19. В лабораторному центрі про ситуацію із захворюваністю на Хмельниччині.

Куди дзвонити та кому, які питання ставити пояснили в ОДА.

Так, на “гарячій” лінії Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА. Цілодобово працюватиме фахівець з інфекційної лікарні. Звернутися до нього можна буде за телефоном: (0382) 70-43-63.

Відео дня

Там нададуть інформацію про:

“Гаряча” лінія ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України» працюватиме з  понеділка по п’ятницю з 8.30 до 17.30.

Тут вам підкажуть:

Звернутися до установи можна за телефоном: (0382) 70-38-05

“Гаряча” лінія ГУ Держпродспоживслужби України в Хмельницькій області доступна для хмельничан за таким графіком: 

  • Понеділок-четвер - 8:30 до 17:30; 
  • П’ятниця - 8:30 до 16:15; 
  • Субота, неділя, святкові дні – з 9600 до 17:00.

Фахівці Держпродспоживслужби проконсультують з таких питань:

Звернутися до установи можна за телефоном: (0382) 65-07-34 

Рішення про запровадження роботи “гарячих” ліній прийняли на обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомили на сайті ХОДА. 

Нагадаємо, що вчора, 12 березня, у двох сусідніх з Хмельниччиною областях виявили нові випадки захворювання на китайський коронавірус. Інфіковані двоє людей у Чернівецькій та Житомирській областях. Перший із цих пацієнтів — чоловік, дружина якого нещодавно повернулася з Італії. Другий пацієнт — пенсіонерка. Наявність коронавірусної інфекції підтвердили у вірусологічній лабораторії Центру громадського здоров’я.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • ИРИна

    Специально мобильный не дают чтобы люди молчали ,у кого сейчас есть стационарные?Трудовая 6, покраска автомобипей соседка работает даже в выходные кашляет, а я соблюдаю карантин сижу дома мне 67 чтобы дома заразили, милиция бездействует ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Віталій

    хоч би один номер безкоштовний був - як людина в свому розумі буде телефонувати з мобільного на стаціонарний телефон? але це ж Україна, в нас усе через ж..у

    Anastasiya Kireeva reply Віталій

    Підтримую! 100%!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up