За добу кількість хворих на коронавірус в Україні зросла на 135 осіб. У Хмельницькому 4 підозри

За добу кількість хворих на коронавірус в Україні зросла на 135 осіб. У Хмельницькому 4 підозри
Фото ілюстративне
  • Кількість пацієнтів з COVID-19 стрімко росте.
  • В Україні уже підтвердили 804 випадки інфікування.
  • З усіх пацієнтів госпіталізували лише 398 осіб.

Станом на ранок 2 квітня в Україні зафіксовано 804 випадки COVID-19. Коронавірусну інфекцію підтверджено у 57 дітей та 747 дорослих. Госпіталізовано 398 осіб, з яких 15 — на штучній вентиляції легень. Про це повідомили у Центрі громадського здоров'я.

В Україні уже зафіксовано 20 летальних випадків від COVID-19. Серед померлих 15 жінок та 5 чоловіків. Більшість осіб віком від 50-ти років.

13 людей вже одужали — повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в їх організмі.

Відео дня

За минулу добу, 1 квітня, в країні було зафіксовано 135 нових випадків коронавірусу. Наразі перевіряють ще 484 повідомлення про підозру на COVID-19. 

Найбільше пацієнтів з коронавірусом наразі зафіксували у місті Київ - 160, другою за кількістю хворих є Чернівецька область - 143 випадки. 

Станом на ранок 2 квітня в Хмельницькій інфекційній лікарні перебуває 6 пацієнтів з підтвердженим коронавірусом.4 з них є мешканцями обласного центра. Також в лікарні перебуває 4 хворих з підозрою. Про це повідомили у міській раді.

Нагадаємо, 29-річна мешканка Хмельницького стала першою в області, у кого виявили коронавірус. Інфікування у неї було лабораторно підтверджено 27 березня. З того часу минуло шість днів. Вчора, 1 квітня, пацієнтці провели ще один ПЛР-тест. Його результат був негативним. Якщо через два дні повторне тестування знову буде негативним, це означатиме, що хмельничанка повністю вилікувалась від коронавірусу.

Читайте також: Коронавірус та карантин: головні новини за 2 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Саша Легай

    Щось не розумію то в Хмельницькому скільки хворих і підозрілих. Щось кожен пише по іншому
  • Наталія Шевчук

    Підозри були ще вчора,вони спростувались?
  • валентина

    В Украине закрыли институт молекулярной биологии и генетики А почему?? Потому что от вируса грипп -герпеса- короновироса они разработали лафоробион и его выпускали а также тесты на короновирус КОНКУРЕНЦИЯ??КОНКУРЕНЦИЯ??

    Тока китайские тесты нужно всем раздать, которые для ЕТОГО не предназначены, и тока протестировать китайские лекарства не прошедшие аттестацию и спецификацию в Украине и тока китайскую вакцину нужно нам

    Зато по Украине всего по Украине 600 аппаратов дыхания !!!Почему в Хмельницком из бы не выпускать??КОНКУРЕНЦИЯ ??КОНКУРЕНЦИЯ С КИТАЙСКИМИИ БРАКОВАНЫМИ??

    Зато в провинции ХУбеЙ , простой провинции маленький городишко Ухань НАСЧИТЫВЕТ ОДДИНАДЦАТЬ МИЛИОНОВ ЖЖИТЕЛЕЙ!!!ОДИНАДЦАТ МИЛИОНОВ!!
  • Наталья Щука

    Кому нужны проверенные сайты для заработка онлайн , ставь + или пиши в Директ 🙌🏻
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up