Хмельничанин придбав футболку Зінченка за 100 000. Кошти підуть на ЗСУ

Хмельничанин придбав футболку Зінченка за 100 000. Кошти підуть на ЗСУ
  • Дмитро Матусов переміг на благодійному аукціоні.

  • Він став щасливим власником футболки Олександра Зінченка.

  • Футболку для благодійного аукціону надав міський голова Олександр Симчишин.

Хмельницький міський голова Олександр Симчишин надав для благодійного аукціону ігрову футболку Олександра Зінченка із номером 17.  

Олександр Зінченко -  український футболіст, півзахисник і лівий захисник англійського «Манчестер Сіті» та національної збірної України. Він є триразовим чемпіоном Англії, найкращим гравцем своєї команди у фінальному матчі Ліги Чемпіонів УЄФА 2020/21. 

Відео дня

 Цю футболку було подаровано особисто міському голові після матчу 1/8 Україна-Швеція (Євро-2020), в якому Зінченко забив гол та віддав гольовий пас.

На футболці також є автографи гравців Збірної України

Стартова ціна футболки була 1000 гривень. Благодійний аукціон тривав три дні й завершися ввечері 18 квітня. Переможець перерахував на потреби українського війська 100 тисяч гривень, рекордну суму в порівнянні з попередніми аукціонами

“Якщо ви бажаєте долучитись до нашого благодійного аукціону, маєте цікавий лот з історією та хочете допомогти Збройним Силам України, пишіть нам на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте 765747,” - закликає міське управління молоді та спорту на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галина Рудницька

    Дімон РЕСПЕКТ!
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up