На Хмельниччині поліцейські врятували життя прикутій до ліжка пенсіонерці (ФОТО)

На Хмельниччині поліцейські врятували життя прикутій до ліжка пенсіонерці (ФОТО)
  • На Старосинявщині поліцейські допомогли прикутій до ліжка пенсіонерці.

  • Вони також навідались до літньої жінки, яка полюбляє гуляти околицями села і постійно забуває шлях додому.

Поліцейські офіцери  Старосинявської територіальної громади  Михайло Литвинюк та Сергій Хоменко вирішили відвідали місцевих самотніх пенсіонерів.

 Завдяки вчасному візиту поліцейських одній з пенсіонерок вдалося врятувати життя. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Поліції Хмельницької області.

Самотня 86-річна жінка давно прикута до ліжка. За нею доглядає сусідка, але цього разу вона поїхала на певний час у справах. Сусідка попросила поліцейських перевірити, як там її підопічна. 

Відео дня

Правоохоронці прибули до бабусі вчасно — вона уже навіть не могла розмовляти, а її ноги вкрилися страшними ранами. 

Поліцейські разом з головою села викликали швидку допомогу. Всі разом вони допомогли  медикам доправити бабусю до лікарні. Там їй надали необхідну медичну допомогу

У іншому селі тергромади працівники поліції поспілкувалися ще з однією місцевою мешканкою поважного віку. Бабуся має родичів, але любить на самоті гуляти околицями села. До того ж літня жінка постійно  забуває, де саме вона живе

Працівники поліції та самі селяни не раз її знаходили у навколишніх лісах і закинутих будинках. Тому час від часу поліцейські навідуються до жінки, аби переконатися, що з нею все в порядку і вона вчергове не загубилася. 

Загалом для офіцерів поліції Михайла Литвинюка та Сергія Хоменко давно стало звичною практикою навідувати самотніх мешканців громади, аби у разі потреби надати їм необхідну допомогу.

Читайте також:  На Хмельниччині дідусь два дні прожив у лісі

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up