Понад 2 мільйони війську та дизайн-код Подільської: що вирішив виконавчий комітет міськради (ВІДЕО)

Понад 2 мільйони війську та дизайн-код Подільської: що вирішив виконавчий комітет міськради (ВІДЕО)
Фото з сайту Хмельницької міськради

Від початку війни з бюджету міста на допомогу війську спрямували  25 мільйонів гривень.

На що саме витратять черговий транш для військових?

Дізнавайтесь також й про інші рішення виконкому.

 

 

Сьогодні, 10 червня, на черговому засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради ухвалено 56 рішень.  Про це  повідомив у відеозверненні міський голова Олександр Симчишин.

Зокрема, з міського бюджету вирішили виділити:

Відео дня

Фінансове управління планує також розмістити кошти під державні військові облігації.

“Плануємо на 100 000 000 гривень придбати державні військові облігації. Кошти можуть використовуватися винятково на підтримку української армії й це буде ще один наш внесок для війська. Розмістивши ці кошти під військові облігації при наявній обліковій ставці НБУ, ми зможемо заробити для міського бюджету орієнтовно 5-6 000 000 гривень”, – сказав Олександр Симчишин.

“Ми за менше, ніж сто днів, виділили для війська загалом понад 25 000 000 гривень – це прямі кошти й тільки бюджетні, бо, крім бюджетних коштів, ми працюємо і з власними, і благодійників, меценатів, волонтерів, усі хмельничани долучаються, за що велика вдячність”, – підкреслив міський  голова.

У безоплатне користування 19-ій ракетній бригаді передали мобільний стоматкабінет, який може надавати послуги безпосередньо на бойових позиціях бригади. 

Він додав, що на виконкомі визначили роботу й таборів при ДЮСШ. Тут планується організувати літній відпочинок понад 300 дітей. Відкрили також  оздоровчий табір “Прибузький” на базі навчальних закладів для близько 220 дітей.

Затвердили й дизайн-код вулиці Подільської, подібний до того, який вже є на Проскурівській.  Наступною буде Кам`янецька. Дизайн-код,  за словами мера, дозволить впорядковувати питання вивісок, фасадів, збереження історичних будівель. 

Затвердили й нових переможців конкурсу  з автобусних перевезень у межах сіл громади Малашівці, Водички, Олешин, Іванківці.

Читайте також: “Готові захищати неньку Україну”: хмельницькі авангардівці присягнули на вірність Україні

 

 

 

Коментарі (2)
  • Читач93

    Картавий  а ти накрадене за час мерства не хочеш передати для потреб Армії ?
  • ЧитачЧитачів

    Дерибанили і будуть дерибанити. Це вже в крові.

keyboard_arrow_up