Мультфільми про Різдво: святкова підбірка для всієї родини

Мультфільми про Різдво: святкова підбірка для всієї родини
  • Різдво –  унікальний час, коли вдома збирається уся родина, а дім наповнений святковою атмосферою з подарунками, смаколиками та радісним сміхом. 
  • Гадаємо, що свято є чудовим приводом влаштувати перегляд мультфільмів про Різдво.
  • Признайтесь, їх полюбляють не лише діти, а й дорослі.

Що подивитися на свята:

"Грінч" 

2018 року

Головний герой Грінч живе якомога далі від людей, на високій горі разом зі своїм собакою Максом. Грінч ненавидить кожного жителя свого маленького містечка, адже раніше всі насміхалися через його зовнішність. І ось він відважився на відчайдушний вчинок – він хоче вкрасти у всіх жителів Різдво.

Відео дня

Еліот

2018 року

Перед Різдвом в упряжці Санта-Клауса звільняється місце для нового оленя. Маленький коник Еліот вирушає на Північний полюс, щоб брати участь у відбірковому турі. Він приклеює собі бутафорські роги  та з надією бере участь у конкурсі.

"Петсон і Фіндус: найкраще у світі Різдво" 

2016 року

Дідусь Петсон пообіцяв своєму улюбленому коту Фіндусу найкраще у світі Різдво, але в процесі підготовки щось пішло не по плану.  

Вартові легенд

2012 рік

Тут на вас чекає справжній спецзагін казкових героїв - Санта Клаус, Зубна Фея, Великодній Кролик та Сніговик. Разом вони слідкують за миром та безпекою у диво-світі. 

"Льодовиковий період: гігантське Різдво" 

2011 рік

Мамонт Менні прикочує різдвяний камінь (сімейну реліквію мамонтів), щоб показати його своїй доньці Персику. Але от лихо – незграбний лінивець Сід цей камінь пошкоджує. Менні переконаний: кожен, хто бодай трохи зіпсує реліквію, потрапить до чорного списку Санта-Клауса. На героїв, як зажди, чекає купа пригод, головною з яких стає можливість втратити або ж врятувати Різдво для всього світу. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up