Безшовна жіноча білизна: 5 якостей, які вам сподобаються (новини компаній)

Безшовна жіноча білизна: 5 якостей, які вам сподобаються (новини компаній)

Ідеальна

жіноча білизна — та, яка жодним чином не нагадує про себе після надягання. З цією метою чудово справляються трусики та бюстгальтери, виконані з застосуванням безшовної технології. Насправді, є п’ять причин, чому варто поселити у своїй білизняній шафці хоча б один комплект безшовної білизни.

Матеріал, що дихає

Для виготовлення безшовної спідньої білизни використовують тканини, які не лише приємні на дотик, а й добре пропускають повітря. Найчастішим вибором виробників є мікрофібра, бамбук (моделі бренду Gisela) та мікромодал (є у Doreanse). Зустрічаються також варіанти з еластичного бавовняного трикотажу (лінійки Jadea, Ysabel Mora тощо).

Більшість із цих матеріалів також відзначаються здатністю до відведення вологи. Це гарантує, що ваші делікатні зони не пітнітимуть протягом дня. Коли мова йде про безшовні трусики, то таке кондиціонування не лише забезпечує комфорт, а й мінімізує ризик бактеріальних інфекцій.

Не просвічує крізь одяг

Найпоширенішими способами виготовлення безшовної білизни є використання лазера або танучої клейкої плівки. Ці технології дозволяють зробити місця скріплення тканини та оброблених країв максимально плоскими. Результат вражає: такі трусики можна сміливо під лосини, легінси або скінні з тонкої тканини і не боятися видимих ліній.

Що стосовно бюстгальтерів, то тут шви також можуть зіпсувати враження від образу у топі або обтислій блузці. Порятунком стануть гладенькі топи-бра з м'якою або ущільненою чашкою, і навіть моделі з push up.

Ідеальний вибір для спорту

Білизна для тренувань бути легкою, не заважати рухам та забезпечувати необхідну підтримку, не перетискаючи шкіру. Здавалося б, цим критеріям відповідають бавовняні трусики та бюстгальтери. Проте враховуйте, що бавовна вбирає вологу, як губка, а отже вам гарантовані «парниковий ефект» і вологі плями поту на костюмі. Запобігти цьому дозволить безшовна спідня білизна з модалу, бамбуку чи мікрофібри. Трусики з цих матеріалів не ковзають, тож вам не доведеться турбуватися про те, що вони сповзуть під час фітнесу, йоги або пробіжки.

Жодних натирань та подразнень

Об'ємні шви, характерні для традиційної білизни, нерідко можуть натирати, особливо у спеку та під час активного руху. Адже шви зазвичай розташовані там, де шкіра є особливо чутливою: 

  • під піхвами (у бюстгальтерах, та особливо бралетах без підкладки);
  • на талії; 
  • з боку внутрішніх м'язів стегон (обробка краю трусиків)
  • між сідницямиі (центральний шов на трусиках-кюлотах). 

«Абразивний» ефект можуть посилити й нитки певної якості, наприклад, нейлонові. Безшовна білизна усуває потенційні джерела дискомфорту. У поєднанні з еластичною та дихаючою тканиною такі моделі оптимальні для жінок з чутливою шкірою, схильною до висипань. 

Розмаїття моделей

Мікромодал та мікрофібра цінуються за шовковисту текстуру, якої так приємно торкатися. Проте це не єдина їхня перевага. Ці матеріали можна розкроювати будь-яким чином, і при цьому краї деталей не осипатимуться. А отже з них можна шити більш складні моделі білизни. Так, у безшовних лінійках представлені не тільки шортики та сліпи, а й кюлоти, звабливі стринги та бікіні.

При створенні бюстгальтерів модельєрам також є де розійтися: у продажу є безшовні топи-бра, бралети і навіть більш звичні моделі з чашками (зверніть увагу на колекції Marc & Andre). 

Комфорт — це нова сексуальність, і безшовна білизна чудово підтверджує цю думку. Це універсальна річ, у якій ви почуватиметеся впевнено скрізь: на роботі, вдома, на тренуванні і навіть на побаченні.

Вікторія Котлярова,

https://www.intimo.com.ua/blog/author/viktoria-kotliarova/ 

keyboard_arrow_up