Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському

Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському
  • Олександр Швець був старшим сержантом.

  • Загинув на Донеччині у віці 45 років.

Сьогодні, 18 квітня, у Кам’янці-Подільському на фасаді багатоквартирного будинку встановили меморіальну дошку воїну, старшому сержанту Олександру Швецю, який поклав своє життя в бою з ворогом 20 грудня 2022 року. Пам'ятну дошку відкривали дружина та донька Захисника.

Про це повідомили в пресслужбі міської ради Кам’янця-Подільського.

Відео дня

Щоб вшанувати пам’ять захисника, прийшли його рідні, друзі, побратими.

«Ніколи не боявся прикрити спину побратиму»: Такими словами згадував бойового товариша, загиблого Героя Олександра Швеця на відкритті меморіальної дошки друг по службі.

Знайомі та друзі кажуть, що Олександр сам не мав страху, і ніхто поруч з ним не боявся. Був добрим чоловіком та чудовим батьком, був патріотом та прищеплював любов до своєї країни дітям: доньці Софії та синові Тарасу.

Як розповіли у міській раді, у 2015 році Олександр разом з молодшим братом вступив до лав ЗСУ. Наступного дня після початку повномасштабного вторгнення Олександр повернувся до війська. Старший сержант свій останній бій прийняв на Донеччині. Олександру було лише 45.

"Відтепер на фасаді будинку, де проживав чоловік, висить портрет Героя, який щоденно нагадуватиме перехожим про ціну нашої волі", - написав міський голова Михайло Посітко.

Читайте також: Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олександр Лозяний

    Вічна пам'ять герою, співчуття родини..

keyboard_arrow_up