Хмельниччина втратила п’ять військових

Хмельниччина втратила п’ять військових
  • Обірвалося життя воїнів Олександра Кушніра, В’ячеслава Карпенка, Павла Панасюка, Артура Терпелюка та Сергія Томашевського.

На Хмельниччину надійшли чергові трагічні звістки. Стало ідомо про загибель п'яти військових. Історії Героїв розповіли у місцевих адміністраціях.

Олександр Кушнір

На Донеччині під час виконання бойового завдання загинув 37-річний військовослужбовець Олександр Кушнір з села Куча Новоушицької громади на Хмельниччині.

Відео дня

Про це повідомили у Новоушицькій територіальній громаді.

За їх інформацією, захисник загинув 6 квітня в районі населеного пункту Бердичі Покровського району на Донеччині.

"Олександр Кушнір народився 20 грудня 1986 року. Навчався у Кучанській ЗОШ I-III ступенів, в училищі у Хмельницькому. З лютого 2013 року працював укладальником хлібобулочних виробів на Новоушицькому хлібокомбінаті ТОВ "Агоробізнес". В липні 2023 року був мобілізований та проходив військову службу у військовій частині А4699", — йдеться у повідомленні Новоушицької тергромади.

У рідному селі, додають у громаді, Олександра Кушніра запам’ятали працьовитим, відповідальним, добрим і щирим чоловіком, порядним і доброзичливим сусідом, який завжди приходив на допомогу. У загиблого героя, за повідомленням громади, залишилися батьки, у яких він був єдиним сином.

В’ячеслав Карпенко

Віддав своє життя під час служби військовослужбовець В’ячеслав Миколайович Карпенко.

В’ячеслав Карпенко  народився  15 лютого 1988 року в селі Паплинці, Старосинявського району, Хмельницької області. 

У громаді розповіли, що чоловік став на захист Батьківщини ще на початку проведення в Україні антитерористичної операції. Став ветераном АТО/ООС.  

Він проходив військову службу у 10-му відділі Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Одружений, мав двох дітей – син та донька.

У квітні 2022 року  його призвали на військову службу  до Збройних Сил України. Служив на фронті сержантом військової частини, стрільцем-помічником гранатометника 3-го стрілецького відділення 1-го стрілецького взводу 2-ої стрілецької роти.

Серце В’ячеслава Миколайовича зупинилось у військовій частині 8 квітня 2024 року у Хмельницькому.

Павло Панасюк

В бою за свободу і незалежність України героїчно загинув солдат Панасюк Павло Віталійович.

Військовий народився 1990 року. Він був мешканцем села Гориця, повідомили у Берездівській тергромаді.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 10 квітня.

Артур Терпелюк

Сьогодні, 9 квітня, на вічний спочинок повернувся захисник України Артур Терпелюк.

У Славутській міській раді розповіли, що народився Артур 13 березня 1998 року в Славуті. Після шкільних років, у 2019 році, проходив строкову службу у Черкаській області.

Після служби Артур працював різноробочим. Кажуть, не любив сидіти без діла, тому брався за будь-яку роботу. У березні 2023 року його мобілізували до Збройних Сил України. Службу проходив у військовій частині на посаді водія стрілецької роти.

«У березні 2024 року Артур одружився. Мріяв про довге, щасливе сімейне життя поруч із коханою дружиною, народження та виховання дітей… Проте, не судилося…», - розповідають в міській раді.

28 березня 2024 року захисник загинув у результаті штурмових дій поблизу населеного пункту Новодарівка Пологівського району Запорізької області. У Героя залишилися батько, дружина, син, сестра та бабуся…

Сергій Томашевський

Перестало битися ще одне серце військовослужбовця - Томашевського Сергія Олександровича, розповіли у Деражнянській міській раді.

Чоловік народився 1991 року. Він був мешканцем Деражні. 5 квітня 2024 року Сергія не стало.
«Неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен померлий воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас», – зазначили в громаді.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (66)
  • Світлана Арсентіївна

    Вічна пам'ять Героям!
  • Ольга

    О Боже,такі ще молоді усі. Скільки це буде продовжуватися? Щирі співчуття рідним! Клята війна!
  • Svitlana

    Вічна пам'ять та шана Героям 😭, щирі співчуття рідним 😭💔
  • Лариса

    Вічна пам'ять....

keyboard_arrow_up