Хмельниччина втратила двох воїнів: Віталія Ляшука та Во­ло­ди­ми­ра Ли­сен­ка

Хмельниччина втратила двох воїнів: Віталія Ляшука та Во­ло­ди­ми­ра Ли­сен­ка
  • Віталій загинув у бою на Донеччині.

  • Володимира забрала важка хвороба. 

Ще двох військових українсько-російської війни з Хмельниччини не стало. Обоє з Ізяс­лавсь­кої гро­ма­ди Ше­пе­тівсь­ко­го району. Одному було 43 роки, іншому назавжди 57.

Віталій Ляшук

Віталій Федорович Ляшук був сержантом протитанкового відділення протитанкового взводу механізованого батальйону. Він мешкав в Ізяславі Шепетівського району Хмельницької області. Загинув військовий 15 лютого під час виконання бойового завдання на Донеччині. Сумну новину повідомили в Ізяславській міській раді. Тепер йому навіки 43.

Про церемонію прощання з бійцем та чин похорону поки невідомо.

Відео дня

Во­ло­ди­ми­р Ли­сен­ко

Ще один Герой, життя якого обірвалось — Во­ло­ди­ми­р Ли­сен­ко. Він проживав у се­ла Клу­бів­ка Ізяс­лавсь­кої гро­ма­ди Ше­пе­тівсь­ко­го району. Його сер­це зу­пи­ни­лось 14 лю­то­го в ме­дич­но­му зак­ла­ді. За­хис­ни­ка кіль­ка мі­ся­ців то­му де­мо­бі­лі­зу­ва­ли за ста­ном здо­ров’я. Знач­ну час­ти­ну свого життя чоловік присвятив слу­жін­ню в Зброй­них си­лах Ук­ра­їни. У пе­рі­од з 2017 по 2019 ро­ки чоловік по­бу­вав у най­га­ря­чі­ших точ­ках Дон­ба­су. За це його бу­ло на­го­род­же­но від­зна­кою Мі­ніс­терс­тва обо­ро­ни «За без­до­ган­ну служ­бу». Піс­ля пов­но­мас­штаб­но­го втор­гнен­ня оку­пан­тів військовий знову бо­ровся з аг­ре­со­ром. Та, на жаль, у жит­ті бій­ця з’явив­ся ще один під­ступ­ний во­рог — хво­ро­ба. Володимиру було 57 ро­ків. 15 лю­то­го жи­вим ко­ри­до­ром сла­ви меш­канці Клу­бівсь­ко­го ста­рос­тинсь­ко­го ок­ру­гу про­вели Во­їна у зас­ві­ти. По­хо­ва­ли Во­ло­ди­ми­ра Ли­сен­ка із вій­сько­ви­ми по­чес­тя­ми на міс­це­во­му кла­до­ви­щі, — про це по­ві­дом­ила Ізяс­лавсь­ка місь­ка ра­да.

В ці дні на території Ізяславської міської територіальної громади оголосили жалобу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Нина Цихонь

    Вічна пам'ять Царство небесне Співчуття рідним
  • Нина Дубенко

    Світла пам'ять Героям.Співчуття рідним.
  • Людмила Голикова

    Царство небесне Віталію  і Володимиру, світла і незабутня пам'ять Героям які полягли смертю хоробрих. Співчуття рідним і близьким.
  • Алла Мазур

    Вічна пам'ять Героям

keyboard_arrow_up