На фронті військовий з Хмельницького веде кулінарний блог: його історія

На фронті військовий з Хмельницького веде кулінарний блог: його історія
  • Готування їжі та зйомка кулінарних рецептів стали справжньою розрадою на війні для Руслана Мокрицького.

Хмельничанин Руслан Мокрицький пішов на фронт з початком повномасштабної війни. Готування їжі, у вільний від бойових завдань час, стало для воїна відпочинком, а зйомка кулінарних рецептів і викладання в соцмережах — справжньою терапією. Відео з його польовою кухнею набирають мільйони переглядів у TikTok.

Історією військового поділився портал “Шо там?”

До повномасштабної війни Руслан не мав військового досвіду. Чоловік займався бізнесом. Дружина, за словами захисника, була проти його вступу у військо. Згодом він продав усі свої кав’ярні в Хмельницькому та через кілька місяців мобілізувався до 95-тої десантно-штурмової бригади. 

Відео дня

Підготовку проходив спочатку в Англії, а потім в Німеччині. Брав участь в бойових діях у Серебрянському лісі та під Креміннною.

Повертаючись з “нуля”, потребував, каже, не лише фізичного, а й психологічного відпочинку. Тут в нагоді стало приготування їжі. Процес знімав на відео і викладав у TikTok.

Це було, щоби відволіктися і “переключитись”. Я читав коментарі, відповідав. Реально, допомагало”, – пригадує боєць.

Контент відразу знайшов свого глядача. Страви, які готує Руслан, підкупають своєю простотою і смаком. Тож відео почали набирати чималі перегляди.

Торік влітку під час виконання бойового завдання військовий отримав осколкове поранення руки. Реабілітацію проходив у рідному Хмельницькому, але блог не залишив. Більше того, воїн повернувся на фронт попри те, що повноцінне функціонування руки вже не відновити. Але Руслан не впадає у відчай, попереду, за його словами, — нові бойові завдання, польова кухня і спілкування з підписниками.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • смешной кипишной

    Він не військовий. Доброволець чи мобілізований,не може бути військовим.

    Читач62 reply смешной кипишной

    Яка різниця доброволець чи мобілізований, однак військовий. Не меліть дурниць.

    смешной кипишной reply Читач62

    Мелеш ти дурниці. Як той хто все життя нічого не отримувава за рахунок держави,може бути таким самим як той хто все життя жив за рахунок держави і податків людей? Військові в більшості сидять в тилу,а добровольці і мобілізовані на фронті.

    Читач62 reply смешной кипишной

    Та пішов ти вслід за.... Скількох вже знаю, що ще з 2014 року воюють по нинішній день. Скільки вже загинули. Не міряй всіх однією мітлою. Не всі сидять в тилу. Совість у всіх різна. Так що словом військовий не ображай всіх. Бо ще колись може і аукнутись.

    смешной кипишной reply Читач62

    Скількох ти там знаєш,балабол? Ти не знає що таке армія і скільки  там дармоїдів.

    Читач62 reply смешной кипишной

    Зате ти все згаєш, сидячи на дивані

    смешной кипишной reply Читач62

    Я все це знаю зсередини,а не з дивану )
  • Надія Рухно

    Пусть тебя Господь оберегает светлый ты человек зрани тебя Бог

keyboard_arrow_up