Після лікування з США повернувся лейтинант з Хмельниччини, якого поранили в АТО

Після лікування з США повернувся лейтинант з Хмельниччини, якого поранили в АТО
  • Олександр Дарморос дивом вижив після того як підірвався на міні поблизу Авдіївки. 
  • Він втратив зір та ногу.
  • Чоловіка забрали на тривале лікування у США, там він провів два роки. 

Олександр Дарморос служив молодшим лейтенантом у 8-му полку спеціального призначення у Луганській області. 25 березня 2016 року чоловік підірвався на міні. Він отримав важкі поранення. Олександр  втратив зір та ліву ногу, її  ампутували до коліна. Майже два роки тому чоловік полетів до США на лікування. Там він пройшов складну реабілітацію.

Нарешті, 15 травня 2018 року Олександр повернувся додому. В аеропорту "Бориспіль" військовослужбовця зустрічали рідні, які з нетерпінням чекали на його повернення. Про це повідомляє ТСН.

"Олександр Дарморос не був на батьківщині майже два роки. За цей час навчився грати на бандурі, вивчив англійську, а тепер ще й став першим військовим, який має сертифікованого собаку-поводиря", - повідомляє "ТСН".

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up