Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами

Полеглих на війні захисників із Шепетівщини  відзначили державними нагородами
Фото з Фейсбук-сторінки Олексія Глушакова
  • Рідним п'ятьох загиблих воїнів вручили ордени.

  • Дізнавайтесь імена Героїв та їхні історії.

Сьогодні, 23 квітня, п'ятьом сім'ям полеглих на російсько-українській війні захисників із Шепетівського району передали високі державні нагороди.

Про це повідомив голова Шепетівської районної держадміністрації Олексій Глушаков. 

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку, орденом «Богдана Хмельницького» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджений:

Відео дня

Старший лейтенант Олександр Петрович Яцюк

Олександр був жителем Шепетівки. У лавах ЗСУ був старшим лейтенантом, командиром інженерно-саперного взводу інженерно-саперної роти. Загинув у бою 22 жовтня 2023 року у віці 29-років.

Посмертними орденами «За мужність» ІІІ ступеня відзначили:

старшого солдата Івана Олександровича Леончука

26-річний воїн проживав у селі Коськів. 19 грудня 2022 року неподалік від Бахмута його життя обірвалося від ворожого обстрілу.

Солдата Андрія Руслановича Гриня

Захисник у цивільному житті працював залізничником. Став на захист України з початком повномасштабної війни разом з рідними братами. У лавах ЗСУ був солдатом самохідного артилерійського взводу. Загинув Андрій Гринь 25 січня 2023 року на Донеччині. Йому було 30 років.

Солдата Аркадія Миколайовича Голика

Захисник був жителем села Брикуля. На війні служив водієм кулеметного взводу стрільців. Захищав Соледар, що на Донеччині. Там потрапив під ворожий обстріл і отримав несумісні з життям поранення. Помер 29 грудня 2022 року в лікарні ім. Мечникова.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up