Помста проросійськи налаштованого сусіда: хмельничанину побили вікна, ймовірно, за волонтерство

Помста проросійськи налаштованого сусіда: хмельничанину побили вікна, ймовірно, за волонтерство
Фото - ілюстративне

Сусід не приховує своєї проросійської позицій та не вперше конфліктує з родиною хмельничан.

Ігор Сівець – хмельничанин. Власник одного з автосервісів у місті. На його територій чоловік і створив невеличкий гуманітарний штаб. Виготовляють буржуйки для захисників. Раз на тиждень відправляють допомогу на Схід та Південь України.

А за парканом, як розповідає «Першому Подільському» волонтер, - мешкає проросійський налаштований чоловік. Громадянин росії, який тривалий час проживає в Хмельницькому. Погрози та залякування від нього сипалися не вперше. Записав їх навіть на відео.

На думку пана Ігоря, він та його сім’я у сусіда викликають неприязнь через те, що активно волонтерять і допомагають українським військовим.

Відео дня

Усе трапилося 15 листопада. Одразу після масованого рашистського обстрілу. Увечері на телефон волонтеру  прийшло повідомленням, що «у вас побиті вікна». Світла не було. Камери на території автосервісу вже не писали.

У приміщенні, де від вікон зосталися друзки, - саме зберігався вантаж, який мали днями відправляти до звільненого Херсону. Наразі його тимчасово перемістили до іншої частини будівлі.

Потерпілий хмельничанин, переконаний: побиті вікна - справа рук сусіда, наслідки «русского міра», так би мовити.

І якщо в попередні рази агресію з боку чоловіка родина Сівець залишала без реакції, то цього - звернулася до поліції.

«Заява зареєстрована, і наразі працівниками поліції по ній проводиться перевірка, - зазначила інспекторка з комунікації Хмельницького РУП Віра Мазур. -  Наразі проводиться оцінка завданих збитків, за результатами якої буде прийнято рішення про правову кваліфікацію події». 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • viktor

    А шо цього москаля кінчити тяжко

keyboard_arrow_up