Президент нагородив орденом "за мужність" загиблого солдата з Хмельниччини

Президент нагородив орденом "за мужність" загиблого солдата з Хмельниччини
  • Романа Джерелейказ Волочиська, який загинув на Сході влітку 2019 року, відзначили орденом "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно).

 

30-річний Роман Джерелейко служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Чоловік загинув 19 липня 2019 року. Роман отримав кульове поранення під час інженерного обладнання позицій. Медики робили усе можливе, щоб врятувати бійця, але, на жаль, врятувати його не змогли.

Захисника посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня. Відповідний Указ підписав президент України Володимир Зеленський. 

  • "За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, постановляю нагородити орденом "За мужність" III ступеня Джерелейка Романа Васильовича (посмертно) – солдата", - йдеться в Указі глави держави №804/2019 від 5 листопада.

 

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up