Раптово помер відомий акушер-гінеколог зі Шепетівки

Раптово помер відомий акушер-гінеколог зі Шепетівки
Світлини зі сторінки лікарні та відкритих джерел
  • Володимиру Волянському було 62 роки.
  • За радість материнства йому дякували жінки з усієї Хмельниччини.
  • Усе життя він присвятив медицині.

19 березня раптово відійшов у вічність завідувач акушерсько-гінекологічного відділення КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Володимир Васильович Волянський.

Трагічну звістку сповістили на сайті лікарні.

Не стало досвідченого, висококваліфікованого та сумлінного лікаря акушер-гінеколога, доброго наставника, надійного колеги.

Відео дня

«Він був мудрим керівником, вмілим організатором і доброзичливою людиною, - зауважують колеги. –  Йому дякували за радість материнства шепетівчанки, жінки з сусідніх районів»,

Акушерсько-гінекологічне відділення лікарні під його очільництвом неодноразово посідало призові місця в обласному конкурсі «Краще відділення серед районів Хмельниччини». Колектив працював чітко й злагоджено.

«Завдяки таким рисам характеру, як вимогливість, тактовність, справедливість, толерантність, тут панували взаєморозуміння, відповідальність і сумлінне виконання обов’язків кожним працівником», - акцентують колеги.

Талановитому медику назавжди буде 62 роки. Його життєвий шлях - яскравий приклад благородного служіння обраній справі, вірності своїм ідеалам та переконанням.

Народився 6 червня 1960-го в Мовчанах, що на Красилівщині. З дитинства мріяв бути лікарем, і вже у 1975-му вступив до Чемеровецького медичного училища. Здобув фах фельдшера й навіть  встиг попрацювати завідувачем ФАПу в Дружному.

Від 1980-го по 1982-ий служив у лавах Збройних Сил.

У 1982-му вступив до Вінницького медичного інституту, який закінчив 1988-му. Інтернатуру з акушерства та гінекології проходив у Хмельницькому пологовому будинку.

Із 1989-го працював акушером-гінекологом пологового відділення Шепетівської ЦРЛ, а з 1993-го — районним акушер-гінекологом та завідувачем акушерсько-гінекологічного відділення.

«Володимир Васильович був комунікабельним, мав багато друзів, знайомих. Спільно з дружиною, Наталією Володимирівною, виростив двох чудових дітей та радів трьом онукам, - додають колеги. -  Людина живе доти, доки її пам’ятають. Світла пам’ять про Володимира Васильовича вічно житиме в наших серцях. Найщиріші співчуття висловлюємо з приводу непоправної втрати дружині, дітям онукам та всій родині покійного».

Нагадаємо, 19 лютого раптово пішов з життя лікар-ендоскопіст КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» Борис Шевчук.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (317)
  • Сергей Солтан

    Вічна пам'ять.
  • Микола Замковенко

    Вічна пам'ять
  • Nataha Los

    Царство небесне світла пам'ять тобі лікарю
  • Неонила Сапоговская

    Вічна пам'ять

keyboard_arrow_up