У боях полягли четверо військових з Хмельниччини. Історії Героїв

У боях полягли четверо військових з Хмельниччини. Історії Героїв
  •  На війні загинули Ігор Безкоровайний, Анатолій Білоус, Михайло Колеснік та Юрій Ткачук.

Ще 4 Героїв полягли у боях з російськими окупантами за останній час. Про втрати повідомили у місцевих адміністраціях. 

Ігор Безкоровайний

Сьогодні, 13 квітня 2024 року, в селі Токи попрощалися з Ігорем Безкоровайним, старшим солдатом Збройних Сил України, повідомили у Волочиській міській раді.

Відео дня

«Тривалий час Ігор Безкоровайний працював у Волочиському комунальному підприємстві “Джерело”, де його знали та любили як щирого, працелюбного та доброзичливого чоловіка. Він був справжнім героєм, який віддав своє життя за нашу свободу та незалежність. Висловлюємо щирі співчуття його рідним та близьким» – йдеться у повідомленні громади.

Анатолій Білоус

Виконуючи бойове завдання загинув Анатолій Білоус з села Пудлівці Гуменецької громади Кам'янець-Подільського району.

Про захисника розповів Голова Кам‘янець-Подільської районної ради, Михайло Сімашкевич.

За його словами, життя бійця обірвалось восьмого квітня 2024 року на Донецькому напрямку. Анатолію назавжди 32.

Анатолій у грудні 2023 року повернувся з Польщі й одразу пішов до ТЦК: "Він повернувся з заробітків, аби стати на захист України. Йому декілька разів відмовляли, але згодом він все-таки долучився до війська".

У 2014-2015 роках Анатолій брав участь в антитерористичній операції. До цього чоловік навчався на кухаря-кондитера й проходив строкову службу в армії.

У загиблого захисника залишилась дочка, батько й сестра.

Михайло Колеснік

8 червня 2023 року на Запорізькому напрямку загинув солдат Михайло Колеснік з Хмельниччини. Упродовж десяти місяців його вважали зниклим безвісти. Захиснику було 43 роки.

За інформацією Хмельницької обласної ради, Михайло Колеснік народився 22 березня 1980 року у селі Бубнівка. Після закінчення місцевої школи навчався на тракториста в училищі села Дзеленці. У цивільному житті працював механізатором на різних підприємствах, у будівельній бригаді Наркевицького цукрового заводу.

Михайло Колеснік загинув поблизу населеного пункту Мала Токмачка Запорізької області під час виконання бойового завдання. У нього залишились батьки й сестра. Про дату й час прощання з воїном повідомлять згодом.

Ткачук Юрій

В бою за свободу і незалежність України героїчно загинув військовий Ткачук Юрій Віталійович. Юрій народився 1978 року. Чоловік був мешканцем Славутської громади. На фронті Юрій Віталійович мав звання головного сержанта піхотної роти.

У Виконавчому комітеті Славутської міської ради зазначили, що прощання з Героєм відбудеться 15 квітня у міському Палаці культури. Поховають захисника у селі Малий Правутин Берездівської громади. Цей день на території Славутської міської територіальної громади оголошується Днем жалоби.

Читайте також: Загиблих воїнів з Шепетівщини відзначили високими державними нагородами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (44)
  • Таня Мельничук

    Вічна і світла пам'ять ГЕРОЯМ
    Щирі співчуття рідним та близьким.
  • Надія Ярутич

    Вічна память героям🙏🙏🙏
  • Людмила Голикова

    Царство небесне захисникам, світла пам'ять і вічна Слава Героям. Співчуття рідним та близьким.
  • Наталия Рудик

    Вічна і Світла Пам'ять Героям України!!!!

keyboard_arrow_up