Працівник "Укрелектроапарату" розповсюджував дитяче порно

Працівник "Укрелектроапарату" розповсюджував дитяче порно
Фото ілюстративне
  • Заступник начальника одного з відділів "Укрелектроапарату" скачав на свій мобільний фото і відео з дитячою порнографією.
  • Йому оголосили вирок.

Рік умовно дав суд хмельничанину за зберігання дитячої порнографії. На своєму телефоні чоловік зберігав 263 порнокартинки та вісім порновідео. Сам скачав усе на мобільний. «Порно базу», як зазначається у вироку, виявили правоохоронці 21 липня під час обшуку.

Любителем дитячого порно виявився заступник начальника підвідділу фінансів ТОВ «Укрелектроапарат». Такі дані є в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Чоловік одружений. Спільно з дружиною виховують двох неповнолітніх дітей. Має вищу освіту.

Свою провину хмельничанин визнав. Суд врахував це. Зважив й на те, що раніше чоловіка до кримінальної відповідальності не притягували. Додамо, що вирок ще не набрав законної сили та може бути оскаржений.

Відео дня

 Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Kaban Yuriy

    ну звісно за законом війни мають право обшукуВАТИ , але це не привід витрачати податки громадян час судді , на нісенітниці , краще нехай кіберг безпека на яку витрачаються шалені гроші , працює , і вимагають згідно законів які є працюВАТИ , провайдерів , бо порно це така фігня , що і в пошуку відео з'являється , навіть як загуглити Зеле.... , а порно має таку здатність що засирає все і навіть само скачується і різні додатки , навіть в приховану пам'ять , тому неможна користуватись шаровим вай фаєм , фіговим телефоном , і купляним за дешево , чи отриманим в подарунок .

keyboard_arrow_up