«Він був всесвітом для доньок»: Хмельницький попрощався з Сергієм Бардарем

«Він був всесвітом для доньок»:  Хмельницький попрощався з Сергієм Бардарем
  • Сергія відправили на передову на четвертий день служби.
  • Захисник загинув на Бахмутському напрямку.
  • Йому було 42 роки.

У Хмельницькому провели в останню дорогу солдата Сергія Бардаря. 42-річний чоловік мешкав в Олешині Хмельницького району. Загинув захисник під час виконання бойового завдання у Донецькій області. У нього залишились дружина і двоє доньок.

Про це Суспільне Хмельницький розповіла староста Олешина Валентина Базилюк.

Хрещена мати молодшої доньки Сергія Бардара Олена каже, чоловік був у 2 окремій механізованій бригаді. На фронті служив упродовж чотирьох місяців.

Відео дня

"Він чотири дні в тилу побув, а потім його відправили на першу позицію. Минулого понеділка мав рідним передзвонити, але так цього і не зробив. Сергій був усім для своєї сім'ї. Родині буде важко пережити цю втрату. Для чого дітей лишати сиротами? Я кажу не тільки за Сергія, а за всіх. Це несправедливо. Вони повинні жити, виховувати своїх дітей, давати їм освіту, одружити їх", — розповіла Олена.

Вчителька навчального закладу, де вчаться доньки загиблого, Тетяна Каплун пригадала, знала Сергія особисто, бо вона — класна керівниця старшої Діани.

"Діана не раз розповідала, що в неї найкращий батько. Він для неї був другом, порадником. Вона завжди ділилась, що тато їй купив, куди возив. Він був всесвітом для доньок. Звістка про його загибель дуже сколихнула. Сергій був усміхнений, доброзичливий. Коли треба було щось зробити чи допомогти, завжди був перший. Дуже шкода, що таких людей забирає клята війна", — розповіла Тетяна Каплун.

Староста Олешина Валентина Базилюк каже, Сергій Бардар загинув біля населеного пункту Богданівка Бахмутського району Донецької області, де отримав поранення, несумісні з життям.

Попрощатись із Сергієм Бардарем прийшли рідні, близькі та односельці. Поховали солдата на Алеї Слави у Хмельницькому.

Читайте також: Загинув у день народження дружини: попрощалися з військовим Сергієм Білим

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Володимир Шаховал

    Герою Слава, співчуття рідним.
  • Алла Мельничук

    ВІЧНА пам'ять та царство небесне ГЕРОЮ УКРАЇНИ.
  • Людмила Голикова

    Царство небесне Сергію, світла пам'ять і вічна Слава Герою. Глибокі і щирі співчуття рідним та близьким.
  • Ульяна Лесюк

    Вічна і світла памʼять Герою!🇺🇦

keyboard_arrow_up