Військовий із Кам'янця отримав медаль НАТО

Військовий із Кам'янця отримав медаль НАТО
  • Лейтенант Пилип Гук відзначився під час проходження служби в "гарячих точках".
  • За вдало проведену операцію по знешкодженню вибухівки, його нагородили медаллю НАТО.
  • Подібною нагородою в Україні відзначено лише двох військовослужбовців.
     

За відвагу та професіоналізм нагородили інструктора відділення спеціальної підготовки лейтенанта Пилипа Гука.Сьогодні, 2 квітня, йому урочисто вручили "Медаль НАТО за особливі заслуги під час проходження служби". Про це повідомив прес-офіцер Збройних Сил України Андрій Агєєв. Як він зазначив, подібною нагородою в Україні відзначено лише двох військовослужбовців, які брали участь в миротворчих операціях.

"Лейтенант Пилип Гук відзначився винятковими заслугами під час проходження служби в операції "Рішуча Підтримка" в провінції Герат (Ісламська Республіка Афганістан)".

Він ризикуючи власним життям швидко виконав поставлене завдання і забезпечив безпеку мирного населення та персоналу Навчально-тренувального табору – "Захід". Нагороду кам'янчанину вручили за вдало проведену операцію по знешкодженню вибухівки з автомобіля. Ризикуючи власним життям він вийняв небезпечний вантаж з транспортного засобу, що дало можливість безпечно знищити вибухівку потім.

Відео дня

Командування НАТО високо оцінило професіоналізм, хоробрість, рішучість та самовіддачу українського офіцера-сапера.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up