Замість медового місяця – на передову: у Хмельницькому одружилися двоє військових

Замість медового місяця – на передову: у Хмельницькому одружилися двоє військових
Фото зі сторінки «Суспільне Хмельницький»
  • Молодята познайомилися на військових навчаннях і зрозуміли: їм судилося бути разом.

Замість весільного вбрання — військові однострої, замість медового місяця — знову на фронт, замість пишної церемонії — скромний розпис у ДРАЦСі.

На весільний рушничок стали капітан Володимир та солдатка Єлизавета з Хмельницького.

«Я дійсно щаслива, - зізнається наречена «Суспільному». - Такий час, добре, що хоч така змога одружитись є. Як-то кажуть, тихо, не під обстрілами, в спокої. Хоч це тішить».

Відео дня

«Церемонія у нас скромна, такий стан зараз, - додає Володимир. -  Немає трохи часу і тим більше можливостей. Треба служити».

Він уперше одягнув на парадний кітель нагороди та говорити про них не хоче. Батько Віктор пишається сином. Оповідає, п’ять його відзнак – бойові. Отримав їх у 2022-му. За рік, додає, сина майже не бачив.

«Він завжди хотів бути військовим, тобто, це ще було до контракту, - акцентує молодий брат Володимира Віктор. - Він спершу пішов у прикордонну академію, потім - служити як офіцер за призовом, ну і потім уже підписав контракт».

Змалку служити у війську прагнула й Єлизавета. А після повномасштабного нападу росії – таки підписала контракт. Батько Олександр пишається донечкою.

На військових навчаннях наречені й познайомилися. Десь 11 місяців тому. Бачилися разів зо три та цього було достатньо, щоб зрозуміти: вони – єдине ціле.

Пропозиція руки й серця, щоправда, для Єлизавети стала несподіванкою. Коханий приїхав з передової, подарував букет й каблучку, й ось вони вже присягають у радості й горі бути разом.

Молодята після одруження пробудуть разом три дні, далі вирушать до військових частин. Кожен - у свою. Нехай же любов та Всевишній бережуть їх! Гірко!

До слова, за 2022-ий у Хмельницькому одружилося 2737 пар, що на пів тисячі більше, ніж у 2021-му.

Для військових, наголошує завідувачка відділу державної реєстрації актів цивільного стану Марина Зубова, процедура реєстрації мінімально спрощена: наречені подають документи в ДРАЦС і того ж дня їх розписують.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Катя Сырай

    Хай бог посилає вам щастя та многії літа в любові
  • Ніна Станіславчук

    Вітаємо
    Миру злагоди взаєморозуміння
  • Valentina Dzyurdzya

    Дай Боже здоров'я і щастя і мирного неба
  • Стефанія

    Хай Господь благословить вас щастям здоров'ям і доброю долею!

keyboard_arrow_up