Зеленський нагородив орденом Богдана Хмельницького офіцера з Шепетівщини

Зеленський нагородив орденом Богдана Хмельницького офіцера з Шепетівщини
Фото зі сторінки Ізяславської міської ради
  • За плечима Сергія Ярохіна бої на Херсонщині, Харківщині, Донеччині.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Володимир Зеленський нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня офіцера окремої десантно-штурмової бригади Сергія Ярохіна з Ізяславщини.

Про це інформує Ізяславська міська рада, що на Шепетівщині.

Лицар ордена спільно зі своїми побратимами обороняв від окупантів Херсон, Нову Каховку, Вознесеньк, Святогірськ, Покровськ, Лисичанськ, Білогорівку, Берестове, Верхньокам’янське, Соледар, Бахмут, Піски та інші.

Відео дня

Тільки під час Харківської наступальної операції бригаді Ярохіна вдалось розгромити дві ворожі батальйонно-тактичні групи, а також створити оточення для ізюмського угрупування противника та спільно з однією із повітряно-десантних бригад звільнити Ізюм.

«Ми пишаємось нашими відважними героями-захисниками, вітаємо лицаря ордена Богдана Хмельницького Сергія Ярохіна із відзнакою, а також чекаємо наших бійців на повернення додому живими та з довгоочікуваною перемогою України, - наголошують у мерії. - Слава Україні! Героям Слава!»

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анжелика Храбуст

    Дякуємо  Вам

keyboard_arrow_up