«Золотим хрестом» посмертно нагородили 21-річного прикордонника з Хмельниччини

«Золотим хрестом» посмертно нагородили 21-річного прикордонника з Хмельниччини
Фото: Меджибізька селищна рада
  • Нагородою Головнокомандувача відзначили загиблого Баранова Нікіту Олександровича.

Сьогодні, 12 квітня, відповідно до наказу Головнокомандувача Збройних Сил України почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджено полеглого Баранова Нікіту Олександровича. Високу державну нагороду отримали мама та братик полеглого захисника. Вручення відзнаки відбулось в приміщенні рідної школи захисника.

Про нагородження повідомили у Меджибізькій селищній раді.      

Відео дня

21-річний Нікіта родом із села Лисогірка. Хлопець був інспектором прикордонної служби. Він загинув в бою 30 жовтня 2023 року біля населеного пункту Тополя Куп’янського району Харківської області.

Класний керівник Нікіти, Леся Борисівна Котик, розповіла присутнім про дитинство, юність хлопця. Говорила, що військовий був старанним учнем, хорошим другом, люблячим сином та братом, який без вагань став на захист України.

«Знаю, що жодні слова не можуть полегшити горе, бо така болюча втрата – це непереборний глибокий сум, який залишається в серці назавжди, об'єднавши не лише рідних та близьких, а й усю громаду, всю Україну в спільному відчутті втрати. Боляче бачити як батьки, діти, дружини отримують нагороди загиблих», - зазначила заступниця голови Хмельницької районної військової адміністрації Зоряна Попадіна, вручивши орден родині.

Читайте також: Загиблих воїнів з Шепетівщини відзначили високими державними нагородами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валентина Трач

    Вічна пам'ять Герою...
  • Алла Мельничук

    ВІЧНА пам'ять та царство небесне ГЕРОЮ УКРАЇНИ.

keyboard_arrow_up