Автошколи більше не потрібні? (новини компаній)

Автошколи більше не потрібні? (новини компаній)

В жовтні минулого року запрацював закон про можливість самостійно готуватися до складання іспиту з Правил Дорожнього Руху, не проходячи теоретичну частину в Автошколі.

Безумовно, тут є величезні плюси. Адже, по-перше, це економія коштів, а по-друге, ви самостійно можете регулювати час та період навчання.

Але які є мінуси цього нововведення? Ми вирішили поспілкуватися на цю тему з найбільшою Автошколою України - Автошколою Антарес, яка працює з 2010 року та має більше 65 філіалів по всій країні. До речі, нещодавно Антарес відкрила новий філіал у місті Хмельницький.

«Звісно, це зручна можливість для тих, хто вміє себе дисциплінувати, - говорить представник Автошколи Антарес, - але як показує наш багаторічний досвід, є декілька підводних каменів.

Перше і найголовніше - це методологія навчання. Можна «на зубок» вивчити кожен пункт ПДР, але якщо людина потрапляє в стресову ситуацію, це не допоможе. З голови все вилітає.

Наш метод навчання допомагає учням зрозуміти, як працюють правила на прикладах, щоб в екстрених випадках не розгубитися і діяти правильно.

Друге - це трактовка правил. ПДР - це законодавство, юридичний документ, і не завжди людина може коректно зрозуміти, що мається на увазі. Професійний викладач з теорії потрібен саме для того, щоб допомогти розібратися в тому чи іншому пункті, і пояснити, як це працює. Адже всі ми розуміємо: незнання законів не звільняє від відповідальності.

Важливо розуміти: коли людина сідає за кермо, вона бере відповідальність за своє життя і життя оточуючих.

Наша Автошкола ставиться до здобуття навички водіння, подібно вмінню читати та писати. Кожна людина повинна мати здатність керувати автомобілем, оскільки це не лише забезпечує особисту свободу, але і стає ключовим фактором в соціальному та професійному житті.

Мова доріг, або вміння безпечно та відповідально керувати авто, схожа на мову, яку ми вивчаємо для ефективного спілкування. Якщо ми навчаємося читати та писати для розуміння і вираження думок, то водійські навички надають змогу нам розуміти і реагувати на дорожню обстановку.

Отримання водійських прав може бути рівнозначним отриманню "дорожньої грамотності". Це не тільки дозволяє нам пристосуватися до швидко змінюючихся умов дороги, але і надає можливість взаємодії з іншими учасниками руху та співіснувати в безпечному середовищі.

І наостанок додамо бонусом ще один цікавий мінус самостійного навчання, на який мало, хто звертає увагу. Ми в своєму колі називаємо це «завтра ніколи не наступає».

Переважній більшості людей дуже важко себе дисциплінувати, тому процес підготовки до теоретичного іспиту відкладається на «завтра», «з понеділка», «ось-ось почну». В світі мрій ми за тиждень вивчаємо з усіх боків ПДР і йдемо з першого разу складати іспит, в реальності цей процес затягується, в кращому випадку, на декілька місяців, а іноді і довше.

Навчання в Автошколі надає ту саму дисципліну і часові рамки. А якщо у Вас немає можливості три рази на тиждень відвідувати лекції, є формат онлайн-навчання, де в запису зберігаються всі лекції, якщо Ви щось пропустили.

Для більшої зручності ми надаємо можливість оплати навчання частинами. Перший внесок лише 1000 гривень.

Якщо після цієї статті Ви прийняли для себе рішення все ж таки йти вчитися в Автошколу, тоді переходьте за посиланням і реєструйтеся на найближчий набір в Автошколу Антарес.

Та якщо Ви впевнені в своїх силах, що можете самостійно скласти іспит з теорії ПДР, то ми щиро бажаємо Вам успіху та чекаємо на практичні заняття в нашій Автошколі!»

 

м. Хмельницький
вул. Нижня Берегова, 35Б

+38 096 418 77 17
+38 095 418 77 17

https://autodriver.km.ua/

keyboard_arrow_up