Квартири в новобудовах: що, де і за скільки

  • 1415

У Хмельницькому дуже багато новобудов. І це не дивно.  Первинний ринок має свої безперечні переваги перед вторинним. Багато хмельничан стоять перед вибором: де купувати квартиру, в якому районі, якому забудовникові довіритися? Редакція сайту vsim.ua підготувала для вас кращі пропозиції від забудовників Хмельницького.

...

Житловий комплекс «SPORTCITY»


Адреса будівництва:
м. Хмельницький, вул. Прибузька, 5/1
Тел.: +38 (067) 333 92 33
Сайт: sportcity.km.ua
Ми у соц.мережі:  
Ціна: від 9500 грн/м2

Житловий комплекс «SPORTCITY» - це будівельний проект від будівельної компанії Sk Group. Житловий комплекс «SPORTCITY» - амбітний проект, творці якого подбали про те, щоб створити для своїх майбутніх мешканців світ, продуманий до дрібниць. Саме у ньому втілена мрія про заміське життя у межах міста. Близькість до природи створює атмосферу гармонії і спокою, які дивним для міста чином поєднуються з кроковою доступністю до центру, де зосереджена ділова активність.

Особливістю ЖК «SPORTCITY» є його паркова зона, своєрідний центр тяжіння всього проекту. Повноцінний парк буде розбитий на майже 1,5 га території комплексу. Завдяки акценту на озеленення, комплекс стане місцем не тільки для проживання, але і повноцінного відпочинку, єднання з природою та приємного проведення часу для всіх членів сім’ї.
У майбутніх мешканців «SPORTCITY» величезний вибір квартир з різними плануваннями та прекрасними краєвидами. Кожен може вибрати те, що йому потрібно, в залежності від своїх уподобань, планів і способу життя. Об'єднують усі пропозиції висока якість будівництва та приваблива ціна.
Загальні характеристики квартир:
- індивідуальне опалення кожної квартири сучасним двоконтурним газовим котлом;
- розведення електромережі мідним трьохжильним кабелем4
- чистова стяжка підлоги;
- лічильники на газ, холодну воду та електроенергію;
- якісні металопластикові вікна;
- броньовані двері, що не потребуватимуть заміни.

Планується у Комплексі:

1. Енергозберігаючі технології у будівництві СпортСіті – економія на комунальних платежах як для мешканців квартир, так і власників комерції; екологічність сучасних енергозберігаючих технологій.
2. Життя у стилі спорт – житло для тих, хто полюбляє жити та відпочивати активно. Привабливість житлового комплексу – бігові та велосипедні доріжки, паркова зона, стадіон, басейн, тренажерний зал, зали для занять спортом. Здоровий спосіб життя дедалі активніше входить у моду.
3. Паркінг, його переваги - просто з квартири можна не виходити на вулицю, якщо там сильний дощ, а одразу сісти в машину і виїхати з дому, адже погода деколи буває примхлива. Авто захищене від погодніх умов, від викрадення, двір не заставлений автомобілями і так далі.
4. Чому я маю купити квартиру в «СпортСіті»? Найважливіші преваги саме цього житлового комплексу:
- місце розташування – центр, близькість до ділової активності, спортивна інфраструктура поряд,
- Палац творчості, школа, дит.садочок – усе для дітей та активних батьків;
- паркова зона, панорамні вікна з прекрасними краєвидами;
- паркінг, екологічне місце розташування, екологічність життя в усьому;
- надійність – використовуються матеріали найкращих виробників.
5. Прибудинкова територія ЖК СпортСіті.
6. Житло у розстрочку – яку розстрочку пропонує СпортСіті можна дізнатись відвідавши Центр надання консультацій.


Житлова програма «Ранкове Family»


Адреса будівництва:
м. Хмельницький, вул. Трудова, 5/1
Тел.: +38 (096) 495-9-495
Сайт: rankove.com.ua 
Ціна:
від 7300 грн/м2

Головним пріоритетом житлової програми Ранкове «Family» є дотримання нових стандартів будівництва, які ґрунтуються на тому, чого насправді потребує сучасний хмельничанин-європеєць, який хоче отримати нове якісне помешкання з належними умовами для проживання.
Ми пропонуємо новий формат житла, яке зорієнтоване на потреби як дорослих, так і дітей. Житлова програма Ранкове «Family» пропонує чималий вибір одно-, двох-, та трьохкімнатних квартир, які стануть втіленням найсміливіших бажань майбутніх власників:

- у кожному під’їзді буде власний консьєрж та «колясочна» для зручності молодих матерів із новонародженими дітьми, два ліфти, у квартирі – зручні комори для будь-яких дрібниць, на території – затишні гаражі для вашого авто та «закрита» зона відпочинку:

- футбольні поля, баскетбольні майданчики та дитячі майданчики, щоб завжди можна було насолодитися активним відпочинком та дозвіллям недалеко від дому.

Кожна квартира вирізняється продуманим до дрібниць плануванням, яке приємно здивує тих, хто цінує комфорт та особистий простір. Для власників квартир з особливо витонченим смаком є можливість зробити якісний ремонт «під ключ» з унікальними дизайнерськими рішеннями та переплануваннями.


Житловий комплекс «Paradise»


Адреса будівництва:
м. Хмельницький, вул. Староміська, 1/1
Тел.: +38 (67) 380 44 77
Сайт: www.paradise.km.ua
Ціна:
від 500 $/м2

Житловий комплекс «Paradise» - це просторі комфортні квартири, розташування будівлі в набережній зоні в центрі міста, добре розвинена інфраструктура. Тому, купити квартиру в ЖК «Paradise» - значить, не просто придбати житло, але і вигідно вкласти кошти в нерухомість.
Житловий комплекс «Paradise» займає 2,9 га в парковій зоні міста. Будівництво веде забудовник UBC. У чотирнадцятиповерховому житловому будинку представлені квартири класу «еліт». Крім житлових приміщень тут передбачені комерційні приміщення на першому поверсі, а також підземний паркінг на 120 машиномісць.
Будівля складається з двох секцій. Майбутнім власникам пропонуються 120 одно-, дво- і трьох кімнатних апартаментів класу «еліт».
Переваги ЖК «Paradise»
     - Автономне опалення
     - Закрита територія
     - Підземний паркінг та гаражі
     - Парк ім. Чекмана 5м
     - Дитячі садки та школи 120м
     - Спортивний майданчик 190м


Житловий комплекс «Відродження»

Адреса будівництва: м. Хмельницький, пр. Миру. 94/1В
Тел.: +38 (0382) 72-06-87, (097) 437-47-41
Сайт: dom.ria.biz/vidrodgennya
Ціна: від 7500 грн/м2

Житлово-будівельний кооператив «Відродження» пропонує придбати житло в місті Хмельницькому, в багатоквартирному житловому будинку з вбудованими офісними приміщеннями. Це десятиповерховий 148-квартирний будинок з апартаментами класу «стандарт» поліпшеного планування. Передбачено також відкритий паркінг.
Купити квартиру в ЖБК «Відродження» можна одно-, дво- і трикімнатному варіанті. Однокімнатні квартири - з лоджією, санвузол суміщений. Дво- і трикімнатні квартири мають і лоджію, і балкон, а також окремі санвузли.


Житловий комплекс «Озерний-3»

Адреса будівництва: м. Хмельницький, вул. Озерна, 6/2Б
Тел.: +38 (097) 765-42-23, (067) 592-13-06, (096) 971-24-75
Сайт: ozerniy-3.com.ua
Ціна: від 7500 грн/м2

ЖБК «Озерний-3» пропонує багатоквартирний житловий будинок по вул. Озерна, 6/2Б. Будинок розташований біля озера з вбудованими нежитловими приміщеннями та окремо розташованими гаражами. Під час будівництва використовуються сучасні матеріали, які відповідають стандартам якості, що гарантує їх довговічність, безпеку і екологічність.


Житловий комплекс по вул. Північна, 115

Адреса будівництва: м. Хмельницький, вул. Північна, 115
Тел.: +38 (067) 382-46-23
Ціна: від 6100 грн/м2

КП «Хмельницький комбінат будівельних матеріалів» пропонує на продаж останні квартири у 110-квартирному житловому комплексі по вул. Північна, 115, який ввійде в експлуатацію вже у 4-квартал  2018 року. Ми будуємо Ваше майбутнє!


Житловий комплекс по вул. Черняховського

Адреса будівництва: м. Кам'янець-Подільський, вул. Черняховського, 45Б
Тел.: +38 ((0384) 92-37-19
Сайт: www.budmservice.net
Ціна: від 8300 грн/м2

ПП ВКФ «Будмонтажсервіс» пропонує на продаж квартири у новому 144-квартирному житловому комплексі у м. Кам'янець-Подільський по вул. Черняховського, 45Б, який ввійде в експлуатацію в 2019 році. Житловий комплекс знаходиться поряд з дитячим садочком, торговим центром та за 5 хвилин ходьби до школи. На території буде розміщено дитячий майданчик та алея з бруківки.

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up