Перевезення померлих з Польщі та інших країн: послуги репатріації від професіоналів (новини компаній)

Перевезення померлих з Польщі та інших країн: послуги репатріації від професіоналів (новини компаній)

Все частіше у інтернеті помічаємо такі запити як наприклад: «Скільки коштує перевезти тіло померлого з Польщі в Україну?», «Скільки коштує кремація в Польщі», «Перевезення померлих з Німеччини? або «Номер міжнародного похоронного бюро», це пояснюється тим, що міжнародні перевезення померлих це необхідність сьогодення.

Статистика смерті українців у Польщі з минулого року збільшилась на 30%. Не запланована еміграція, яку спричинила війна, смертельні аварії, стрес, всі ці фактори звичайно ж вплинули на смертність наших співвітчизників. Смерть близької людини майже завжди обертається несподіванкою та шоком. Незважаючи на те, що рідні та друзі перебувають у смутку, їм доводиться брати на себе складні завдання, пов'язані з транспортуванням тіла в Україну та похороном.

Тому якщо українець помер у Польщі, а родичі прийняли рішення перевезти тіло з-за кордону або кремацію в Україну - ми допоможемо та організуємо перевезення померлого / померлої з будь-якого міста Польщі, Німеччини, Чехії, Франції, Італії, Англії, Іспанії, Португалії, США тощо до будь-якого міста або села в Україні. Ви можете розраховувати на нашу команду.

В вартість нашої послуги входить абсолютно все.

А саме:

  • Залагоджуємо усі бюрократичні моменти. (Отримуємо необхідні дозволи в поліції, дозвіл прокуратури на перевезення тіла з-за кордону в Україну;
  • Робимо свідоцтво про смерть, готуємо документи від санітарно епідемічної станції, отримуємо консульські документи;
  • Також ми консультуємо та допомагаємо при виборі труни для померлих ( ритуальної атрибутики, товарів тощо);
  • Бальзамуємо, одягаємо померлих;
  • Забираємо і привозимо додому разом з тілом особисті речі померлого.

Також, за бажанням родини, ми можемо організовувати церемонію прощання по місцю смерті або зробити кремацію та перевезти урну через кордон.

Варто зазначити, що у випадку дійсної страховки померлого - транспортування тіла з-за кордону може бути безкоштовним, оплата за перевезення тіла померлого в Україну буде зроблена безпосередньо страховою компанією, а наші юристи допоможуть вам з відшкодуванням коштів.

У випадках, якщо коштів на сплату вартості міжнародних ритуальних послуг у Вас немає, або в разі відсутності страхового полісу- ми допоможемо Вам в організації збору грошей в соціальних мережах на перевезення тіла померлого через кордон на Батьківщину.

Ми щоденно займаємось репатріацією померлих з Польщі, та надаємо допомогу родичам, роботодавцям померлих чи загиблих українців по всій Європі, також в наших силах зробити перевезення тіл з Америки, Канади, Австралії, Японії і Китаю. Наша команда працює оперативно, дешево, якісно. Будьте певні, що ми дійсно професіонали своєї справи і запевняємо шанобливе ставлення до померлих та швидку організацію репатріаціі померлих з-за кордону, наголошують власники фірми Матейко Денис та Матейко Елеонора.

funeralrepatriation-mateiko.com.ua
funeralrepatriation.eu

UA +38 097 919 58 28
PL +48 577 809 422
PL +48 733 378 330
Viber +38 097 282 49 28

keyboard_arrow_up