SMAS-ліфтинг - підтяжка обличчя та шиї за 1 сеанс без операції та уколів (Новини компаній)

SMAS-ліфтинг - підтяжка обличчя та шиї за 1 сеанс без операції та уколів (Новини компаній)
  • SMAS-ліфтинг — омолоджувальна, безопераційна косметологічна процедура.
  • Лише до 14 лютого діє знижка 25% на SMAS-ліфтинг у медичному центрі "Намисто".

SMAS (англ.: Superficial Musculo-Aponeurotic System - поверхнева м'язово-апоневротична система). Цей шар тканин та зв'язок формують каркас, який тримає обличчя. Після 25 років кількість еластину та колагену, які синтезує організм, різко знижується. Розпад колагену перевищує його синтез, так як розпад старих колагенових волокон відбувається впродовж 15 років. І фібробласти в старому середовищі важко продукують новий колаген. Мְ’язово-апоневрична система починає просідати.Прилад DUAL HI FU за допомогою ультразвуку запускає природний механізм синтезу білків шкіри.

Smas-ліфтинг має простий принцип роботи. У залежності від віку клієнта, характеру змін та локації, де буде проводитися процедура, ультразвукові хвилі направляють на глибину шкіри на 1,5, 3, 4,5, 6,5 мм. Чітко сфокусований промінь пронизує дерму та підшкірну клітковину, запускаючи механізм синтезу еластину та колагену.

Після процедури шкіра вирівнюється, починає сяяти, підвищується еластичність та покращується контур обличчя чи тіла.

SMAS ліфтинг у Хмельницькому - ідеальний вихід для тих, хто хоче радикального омолодження, але боїться скальпеля, наркозу та негативних наслідків. Дана процедура доступна у медичному центрі "Намисто", що знаходиться за адресою вул. Зарічанська 3/4, 5-й поверх. Також косметологи радять пройти ультразвукову підтяжку пацієнтам, які вже зробити колову підтяжку обличчя й хочуть такого ж результату, але без операційних ризиків.

Переваги процедури ліфтинг обличчя ультразвуком:

  • Відсутність порізів, шрамів, синців. Ультразвукова хвиля не порушує цілісність шкіри, не перерізає судин;
  • Безопераційне омолодження;
  • Відсутність періоду реабілітації. Процедуру можна зробити перед вихідними, а в понеділок повернутися з новим, більш молодим виглядом;
  • Можливість поєднувати смас ліфтинг з іншими омолоджуючими процедурами;
  • Можливість омолоджувати делікатні зони (декольте, шию, ділянку навколо рота та очей);
  • Відсутність ускладнень після процедури;
  • Можливість проходити процедуру в будь-який час
  • Відразу помітний результат з накопичувальним ефектом;
  • Не потрібно готуватися до процедури

Світові selebrity все частіше звертаються за її допомогою . Наприклад, Дженіфер Еністон, Кортні Кокс відкрито розповідають про це у своїх інтерв’ю, мотивуючись тим, що дана методика не має реабілітаційного періоду, не потребує анестезії, можна зробити просто серед обідньої перерви й продовжити свою роботу, при цьому отримуючи блискавичний результат.

Загалом в країнах Європи й США було проведено понад 1 млн процедур.

Безпосередньо після процедури пацієнти вже помічають незначний ліфтинг, і це лише 10-15% від очікуваного. Оцінку результату проводять через 3 місяці, коли вже сформувались нові колагенові волокна та можна спостерігати – підтяжку тканин, розгладження зморшок, покращення якості шкіри.

Результат зберігається від 1 до 3 років в залежності від віку пацієнта.

Процедуру рекомендовано проводити на ділянках обличчя, шиї, декольте, навколо очей.

Ультразвуковий SMAS ліфтинг – це безопераційна підтяжка шкіри, це одна з найбезпечніших і найефективніших методик омолодження.

Принцип дії:

Ультразвукові хвилі проникають в шкіру на глибину від 1,5 до 4,5 мм при температурі 70°C спричиняють там коагуляцію білка (пошкодження), у відповідь на яке в організмі спрацьовує програма по виробленню нових колагенових волокон, що власне і формують підтяжку. Слід зазначити, що поверхневі шари шкіри при цьому не ушкоджуються.

Рівень на якому працює DUAL HIGU - м’язово-апоневротичний шар) досяжний лише для пластичних хірургів, це рівень, що формує каркас обличчя, створює необхідні форми та об’єми.

Та на відміну від пластичних хірургів SMAS процедура робить це бережно, без реабілітаційного періоду (синців, шрамів, крововиливів), крім того, вона не змінює риси вашого обличчя, ви зберігаєте свою індивідуальність і продовжуєте молодість.

Важливою ознакою оригінальності апарату є наявність ультразвукового датчика, який забезпечує точний контроль перебування на потрібному рівні, в реальному часі. Інші апарати, що сьогодні використовуються для SMAS ліфтингу, не мають такої можливості й відповідно приводять до сумнівних результатів і навіть негативних наслідків.

Апарат має сертифікат та затверджено МОЗ.

Хмельничани та гості міста можуть записатись на консультацію до медичного центру "Намисто", де Вам розкажуть про усі переваги цього методу.

  • Лише до 14 лютого діє знижка 25% на SMAS-ліфтинг

Запис за телефоном: +38 098 288 99 88

https://namysto.in.ua/

Ми у соц. мережах:

https://www.instagram.com/med.clinic.namysto/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61552417706162

Коментарі (6)
  • Татьяна Ильева

    Неоднократно пользовалась услугами данного центра под руководством Ирины Золотаревой. Очень довольна!!! Тем более, что пришла я к ней с большой
    проблемой, непонятные
     и сильные высыпания на  лице.  Уж сколько, клиник, специалистов я оббегала, даже перечислять не буду. А от Ирины ушла - красоткой!!!  С гладенькой, приятной, чистой кожей!!!  Я сново смело и уверенно смотрюсь в зеркало! Вот это и есть результат работы специалиста, который реально переживает за своего клиента!!! ❤️
  • Шевчук Катя

    Ціна процедури,?

    Читач49 reply Шевчук Катя

    Вартість даної процедури 22 тис.грн

    Читач05 reply Читач49

    це сума за мінусом знижки?
  • Veronika Deyak

    Робила процедуру SMAS- ліфтингу, три тижні тому і вже помітила суттєві зміни. Результат перевершив мої очікування: шкіра пружна, сяє і головне підтягнутий і чіткіший контур обличчя. І це тільки початок процесу омолодження. Дякую Med Esthetic Center і особисто Antonina Zolotaryova за турботу, бажання робити жінок красивими і високий професіоналізм.💙💛
  • Zhanna Bezpiatchuk

    Проходила цю процедуру в Антоніни. Напрочуд ефективно, безболісно, особливо порівняно з більш інтрузивними методами ліфтингу шкіри обличчя. Відчувала після того легкість, підтянутість, пружність, свіжість. Це дає підйом та гарний настрій, такі потрібні нам усім у ці складні часи. Антоніна - майстриня своєї справи, професіонал з напрацьованим роками досвідом та розумінням потреб і запитів клієнтів. Дуже сподобалося все!

keyboard_arrow_up