В новий рік – без боргів за доставку газу (новини компаній)

В новий рік – без боргів за доставку газу (новини компаній)

Газорозподільна компанія області - Хмельницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України»,  дякує усім сумлінним споживачам за вчасні розрахунки.

Адже оплата за розподіл газу є обов'язковою та визначена ЗУ "Про ринок природного газу", Кодексом ГРМ, Типовим договором на розподіл газу. А вчасні розрахунки – це енергетична безпека держави та кожної родини зокрема.

Обережно, фейк!

У соцмережах поширюється дезінформація про нібито скасування плати за доставку газу та повернення раніше сплачених коштів.

Однак, дана інформація не відповідає дійсності, адже жодних відповідних законопроєктів Верховна Рада не приймала!

Таке масове розповсюдження фейкових новин може використовуватись ворогом для розхитування ситуації у енергетичній сфері і  мати на меті зрив опалювального сезону, а також отримати ваші персональні дані.

Як сплатити за доставку?

  • особистий кабінет на сайті Газмережі  https://my.grmu.com.ua/login або Хмельницької філії "Газмережі
  • онлайн-банкінг «Ощад 24/7», «Приват-24», "Монобанк» ін.)
  • термінали самообслуговування EasyPay, IPay
  • каси банків
  • відділення Укрпошти

В призначенні платежу за доставку газу на Хмельницьку філію «Газмережі» - обов'язково вказуйте ваш особовий рахунок, ПІБ та адресу. Особові рахунки не змінилися та починаються на «1400ХХХХХХ», складаються з 10 цифр.

Дякуємо усім сумлінним клієнтам за розуміння та вчасні розрахунки (до 20 числа місяця) або за можливості.

Довіряйте лише офіційним джерелам вашої газорозподільної компанії – Хмельницької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України»:

keyboard_arrow_up