У Хмельницькому шукають водіїв тролейбусів та автобусів: яка зарплата

У Хмельницькому шукають водіїв тролейбусів та автобусів: яка зарплата
Фото: «Електротранс»
  • В Електротрансі повідомили про потребу у водіях громадського транспорту. 

У Хмельницькому шукають водіїв громадського транспорту. Особливо є потреба у кермувальниках тролейбусів. Потрібні також люди, які будуть обслуговувати ці автомобілі.

Про це повідомили у  комунальному підприємстві «Електротранс».

Як йдеться в дописі, станом на сьогодні, 28 травня 2024 року, підприємству потрібні водії тролейбусів та автобусів, слюсарі-ремонтники, слюсарі-електрики, акумуляторники, електромонтери, механіки.

Відео дня

«Особливо відчутною є потреба у водіях тролейбусів, тож КП «Електротранс» організовує навчальні курси за цією професією», зазначили на сторінці установи.

В Електротрансі поділились деталями роботи водія громадського транспорту:

"«Чому саме зараз стати водієм або водійкою тролейбуса – це правильне рішення? Тому, що успішно закінчивши курси, що тривають 3,5 місяці, можна здобути як професію, так і постійну роботу в КП «Електротранс». Заробітна плата виплачується двічі на місяць, сума зарплатні водіїв – від 18 000 гривень щомісячно. Тим, хто має потребу в житлі – надаються місця у відомчому гуртожитку", розповіли в організації.

За додатковою інформацією радять звертатись у відділ кадрів підприємства (місто Хмельницький, вулиця Тернопільська, 15/2), або за телефоном 067 598 91 35.

Також потрібну інформацію щодо вакантних місць та навчальних курсів можна отримати в Хмельницькій міській філії обласного центру зайнятості – місто Хмельницький, вулиця Пилипчука, 17/1.

Читайте також: 

Коментарі (14)
  • Olexandr

    Брехуни👍
  • Sasa

    нехай чинуші та мажори ідуть працювати у них ж бронь до кінця мобілізації

keyboard_arrow_up