Куди піти у вихідні 4 та 5 серпня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 4 та 5 серпня. ВСІМ рекомендує

Попереду перші вихідні останнього літнього місяця. У Хмельницькому в ці дні проведуть тренінг для жінок, організують Свято здорового малюка. І традиційно влаштують дискотеку під відкритим небом тим, кому "за…".

Субота, 4 серпня 

8:00 - Ранкова йога на Даху

Традиційно, з початку травня, проводять ранкову йогу ДАХу. При дощику занять немає. Але в сонячний ранок чекають усіх охочих.  

11:00 -  Тренінг для жінок

Відео дня

Арт-терапевтичний тренінг "Шлях до себе. Відтінки моєї жіночності". Будуть використовуватися цікаві арт-терапевтичні техніки: учасниці малюватимуть, гратимуть з метафоричними асоціативними картами. Відвідувачки отримають унікальний досвід знайомства зі своєю внутрішньою жінкою що дасть можливість краще зрозуміти свій внутрішній світ і навчитися виражати свою жіночність.

16:00 - майстер-клас із написання натюрморту

У літньому дворику Хмельницького обласного художнього музею майстер-клас із написання натюрморту. хХмельницькі митці будуть представляти особисті техніки виконання та міні-виставки власних робіт. Вхід - вільний. 

17:00 - Свято здорового малюка

Всесвітній Тиждень грудного вигодовування - це щорічна міжнародна акція, яка проводиться у більшості країн світу в перший тиждень серпня. Мета заходу: привернути увагу суспільства та наголосити на важливості підтримки грудного вигодовування на всіх рівнях: родини, гродмади, системи охорони здоров'я, роботодаців, суспільства та держави. 

Цієї суботи на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка відбудеться "Свято здорового малюка". Можна буде дізнатися всі корисності грудного вигодовування і отримати консультацію безкоштовно, отримати безкоштовну юридичну консультацію і дізнатися більше про права мами і дитини. А також взяти участь у благодійній лотереї від ГО "Світанок". 

17:00 - акція «Крокуй світом»

Захід для дітлахів від 6 років відбудеться на майданчику біля кінотеатру Шевченка. Реєстрація учасників розпочнеться о 17.00. Тоді ж стартує і сам захід. Акція «Крокуй світом» -  розважально-пізнавальна.

17:00 - міський фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка»

щосуботи під час літніх шкільних канікул у місті Хмельницькому  до 11 серпня  на майданчику біля кінотеатру ім. Т. Шевченка алаштовують міський фестиваль-конкурс на краще дитяче свято «Гуляночка».  

Неділя, 5 серпня 

18:00 Ретро-вечірка «Для тих, кому за…»

У Хмельницькому щонеділі проводять ретро-вечірку під назвою "Для тих, кому за…" Захід відбудеться біля скверу ім. Т. Г.  Шевченка. Вхід вільний.

У суботу та неділю 

Цирк можна відвідати з дітлахами у вихідні. 

Вперше у Хмельницькому міжгалактичний цирк Рів'єра з новою програмою під назвою "Fantastics Dreams".  У парку ім. Чекмана з 2 по 12 серпня.

У програмі "Фантастичні мрії":

  • яскраве лазерне шоу
  • клоуни
  • еквілібрісти
  • хула-хупи
  • жителі галактики
  • постановочні номери
  • сучасні спецефекти

Постійно діючі виставки

Хмельницький обласний художній музей запршує поринути у світ мистецтва. Деталі - ТУТ

Уся афіша Хмельницького на найбільшому сайті з анонсами подій Moemisto.ua

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Tatyana Kalitka

    ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА ЛЮДИ ДОБРІ. Я з дитям у дуже важкому становищі. Так склалося що я виховую дитину одна. Дитина хвора на гепатит С, мені потрібно повезти малу на обстеження у обласний центр у лікарню та купити ліки для підтримуючої терапії щоб хвороба не прогресувала та подальше лікування, минулого разу виписали ліків та платні аналізи майже на 3000 гривень, також дитині потрібно дієтичне харчування, виписки із лікарні я маю на своїй сторінці. У дітей гепатит С може швидче ніж у дорослих викликати рак або цироз печінки, тому треба як найшвидше почати лікування, але зараз треба хочаб підтримувати печінку ліками і їздити кожні пів року на обстеження. Але зараз на це я зовсім не маю коштів та навпаки у мене накопичились великі борги, доводилось знімати гроші з кредитки і тепер банку треба сплачувати щомісячно обовязковий платіж. Також накопичились борги за комунальні платежі. Розрахуватись с боргами не маю ніякої можливості. У садочок дитина не ще ходить тому я не маю постійної роботи. Зараз навіть на життя грошей дуже не вистачає і все що могла продати вже попродавала. Купляти необхідне вже ні за що, навіть на продукти вже майже не залишилось коштів, тому прошу якщо ви маєте можливість допоможіть будь ласка чим зможете, я буду вдячна за кожну копійку яку зможете пожертвувати нам с дитиною в цей важкий час. Я маю картку приватбанку 5169 3600 0266 2322 Калитка Тетяна. Благаю відгукніться заради Бога, не будьте байдужі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up