Змінився оператор електронного квитка. Як платити за проїзд?

Змінився оператор електронного квитка. Як платити за проїзд?
  • Валідатори у транспорті тимчасово не працюватимуть.
  • Дізнавайтеся, якими ще способами оплати можна скористатися.

Сьогодні, 1 лютого, змінився оператор, уповноважений на впровадження електронного квитка у Хмельницькій громаді. До 1 березня 2024 року проводитимуть заміну встановлених раніше валідаторів на нове обладнання. Як розраховуватися за проїзд, розповіли у міській раді.

У зв’язку зі зміною оператора електронного квитка та заміною валідаторів протягом лютого розраховуватися за проїзд в тролейбусах можна готівкою у водіїв та контролерів. Також буде доступна можливість оплати проїзду за допомогою QR-коду «ПриватБанку». Послуга розрахунку за допомогою платного електронного квитка протягом місяця буде недоступна.

Пасажири, які є власниками пільгових карток, повинні мати з собою саму картку та відповідне посвідчення. Також 1 лютого у Хмельницькому розпочинає роботу кол-центр з підтримки пасажирів громадського транспорту, — додали у Хмельницькій міській раді.

Відео дня

Читайте також:

Безкоштовний проїзд в громадському транспорті буде у Красилові

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Pavel Kondrashov

    Семе треба гроши, он яку харю наїв.
  • Читач75

    І як часто будете змінювати оператора та обладнання?
  • Віталій Юрченко

    Якв вигода (користь) для мешканців міста зміна оператора.?  Покращує роботу міського транспорту? Зменшиться оплата за проїзд? Чи це чиїсь нові забаганки? Чи вже такі багаті ,що не мають куди витрачати кошти громади, то потрібно міняти оператора?
  • Наталя Томин

    Хай беруть приклад всі міста з міста Красилів. Честь і хвала мерові.

keyboard_arrow_up